Átfogó
Hipnózisképzés

Élő és online jelenléttel A kezdőtől a professzionális szintig

Ezen az Átfogó Hipnózisképzésen megismerheted a hipnózist. Megtudhatod és megtanulhatod mi lehetséges és mi nem lehetséges ezzel a módszerrel, az alapoktól egészen a professzionális szintig. A képzés elérhető online formában is.

A 2025-ös 3 hétvégés képzés időpontjai: 2025. március 22-23., április 12-13., május 10-11.JELENTKEZZ MOST 2023-AS ÁRAKON - EARLY BIRD

JELENTKEZZ JÚLIUS 31-IG ÉS HA BENNE VAGY AZ ELSŐ 20 FŐBEN TOVÁBBI 140.000 FT KEDVEZMÉNNYEL TUDSZ JÖNNI. A KÉPZÉS DÍJÁT FIZETHETED EGYÖSSZEGBEN VAGY 10 HAVI RÉSZLETBEN.

A kezdőtől a professzionális szintig

Valódi ismeretek nem csak a hipnózisban, hanem bármilyen - nem orvosi - praxis elindításában és gyakorlatában is!

Ezen az Átfogó Hipnózisképzésen megismerheted a hipnózist.  Három hétvége alatt megértheted és megtanulhatod az elméd és a tudattalan valódi működési elvét. Ha már képes leszel alkalmazni a tanultakat, egészen új távlatok nyílnak meg számodra. ITTHON EZ A KÉPZÉS PILLANATNYILAG MESSZE A LEGjOBB ÁR-ÉRTÉK ARÁNYÚ HIPNÓZIS TANFOLYAM.

A MAI KOR IGÉNYEIHEZ IGAZODVA – VÉGEZHETŐ ONLINE FORMÁBAN IS!

 

Ha csak úgy általában érdeklődsz a hipnózis iránt és leginkább arra vagy kíváncsi, hogy milyen is a hipnotikus állapot, melyek a hipnózisról való gondolkodás alapjai, mennyire vagy hipnobilis (hipnotizálható), hogyan állapítható meg valakiről a hipnobilitás és a hipnózis alkalmazásának valódi mélységeit meghagyod másoknak, akkor teljesen fölösleges elmenned egy tanfolyamra. Iratkozz fel a “Bevezetés a hipnózisba” ingyenes online kurzusra és ismerd meg az alapokat. Klikk a jelentkezésért!

MI A VALÓSÁG?

Valóság az, amit annak képzelsz és minél jobban elhiszed annál valóságosabb

Hipnózissal képesek vagyunk a színfalak mögé nézni. Így a valóságot megváltoztathatjuk, ha tényleg szeretnénk.

A képzésről általában

átfogó hipnózis ismeretek – személyre szabott oktatás – utánkövetés – praxisépítés

Kíváncsi vagy a hipnózis valódi mélységeire? Meg akarod tudni, hogy neked mi a legtesthezállóbb a rengeteg hipnózistechnika közül? Szeretnél eligazodni a különböző hipnózis, coach, önfejlesztő és spirituális iskolák között? Ismereteid bővítésére, hatékony továbbképzésre vágysz? Mindezt gyorsan és a legjobb ár-érték arányban szeretnéd? Érthető.

Ha nemcsak egy-egy szegmensét szeretnéd megismerni modulonként, hanem egyben szeretnéd látni a teljes képet a hipnózisról. Ha szakmailag valóban felkészült szeretnél lenni. Ha a hipnózis képzés elvégzése után ingyenes gyakorlási lehetőséget szeretnél. Ha örülnél komoly gyakorlati segítségnek a – nem orvosi – praxisod felépítésében. Ha meglévő coach, trainer, masszőr, kineziológus stb. végzettséged bővítéséhez keresel újabb ismereteket…akkor jó helyen jársz!

Online is végezhető

A képzés személyesen vagy online végezhető

Ha szeretnél online csatlakozni, annak nincs sem térbeli, sem időbeli akadálya, hiszen a képzés anyaga számodra és a képzés személyes résztvevői számára is, elérhető a képzés ideje alatt.

"Az agy nem eredmények elérésére lett tervezve, hanem irányokat követ. Ha ismered az agyad működését, akkor te magad állíthatod be a saját irányaidat. Ha nem, akkor más állítja be helyetted."

Richard Bandler

Átfogó Hipnózistanfolyam tananyag

Három hétvége

Vizsgakövetelmény

100 kérdésből álló teszt kitöltése

01

Stabil
alapok

Lényegében megtanulunk alapszinten biztonságosan hipnotizálni.
Senki nem megy el úgy, hogy vasárnap estére ne tudna megcsinálni egy hipnózis folyamatot és néhány alap hipnózistrükköt.

hipnózis történet
hipnózis elmélet
az elme működése
hipnotizőr, varázsló, mágus
hipnobilitás tesztek
felkészülés a hipnózisra
hipnotikus fogékonyság
alap indukciós tecthnikák
hipnotikus eszközök (inga, fény, gyűrű stb.)
Dave Elman gyakorlat
progresszív relaxáció
raport
frakcionálás
alap mélyítés
professzionális mélyítés
tó, felhő, szám deepening
instant problémamegoldás
szuggesztiók
direkt instrukciók
dehipnózis technikák
alap hipnózis trükkök
önhipnózis

02

Haladó
technikák

Mélyen elmerülünk az ismeretekben, az egyéni és csoporthipnózis technikákban.
Elkezdjük kialakítani a megfelelő kommunikációs stílust. Magas szintű magabiztosság alakul ki a hétvégére.

scriptírás szabályai
hipnotikus nyelvi technikák
Ericssoni hipnózis
tolvajnyelv
nonverbális hipnózis
éber hipnózis
instant problémafeltárás
Mi a kérdések királya?
poszthipnotikus szuggesztiók
fogyás, fóbiakezelés
dohányzás, kudarckezelés
pénz, siker, önmenedzselés
transzformáció
hipnózisülés folyamata
önsegítő hipnózistechnikák
problémasablon használata
regresszió, reinkarnáció
gondolatolvasás alapszinten
rapid indukció
sleep talk technika
haladó hipnózis trükkök

03

Professzionális gyakorlat
vizsga

Felkészülés a hipnózis típusok hatékony alkalmazására a gyakorlatban.
Akármi is a célod a képzéssel, itt komolyan el fogsz gondolkodni azon, hogy beépíted az életedbe professzionálisan a hipnózist.

ezoterikus iskolák elemzése
csodák megértése
professzionális hipnózis
csoporthipnózis
hatékonyság ellenőrzés
belső tisztítás
fájdalomkezelés
metafora használat
hipnocoaching
társalgási hipnózis
teljesítményfokozás
célok elérése
színpadi hipnózis alapok
magnetizmus alapok
hipnotikus kóma
rapidindukció gyakorlás
manipuláció és védekezés
hipnózistér
praxisépítés
marketing
VIZSGA

Amit kaphatsz
a hipnózisképzéstől

Az online részvételről

Ha nem tudsz személyesen jelen lenni, semmi gond végezd ONLINE!

Ha szeretnél részt venni a képzésen, annak nincsen sem tér, sem időbeli akadálya hisz a képzés anyaga számodra és a képzés személyes résztvevői számára is, elérhető a tanfolyam ideje alatt.

Ha tudsz személyesen vegyél rész a tanfolyami napokon, mert úgy tanulhatsz a legtöbbet. Az online anyag mindenki számára elérhető lesz, annak is aki személyesen vesz részt rajta. A képzés szempontjából sem árban, sem bármi másban nem teszünk különbséget élő jelenlevők és online résztvevők között.

A képzést nem streameljük, tehát nem adjuk élőben és nem a nyers, élő felvételeket tesszük elérhetővé. Vágást és szerkesztést követően a könnyen követhető formátum elérhető egy védett szerveren. Ennek szakmai és etikai megfontolások mellett az az oka, hogy az élő online követés alkalmából túl sok lenne a holtidő, úgy mint a pl. ebédszünet, gyakorlatok stb.

Az online anyagok a képzés ideje alatt elérhetőek az összes résztvevő számára 2025. június 30-án éjfélig!

A képzés időtartama

Miért éppen három hétvége?

Több mint tizenhárom éve tartok különböző tanfolyamokat és az a tapasztalatom, hogy egy hétvége alatt nem lehet megtanulni semmit. Egy hétvége alatt megmutathatnak valamit, ami neked nagyon tetszik. Talán érezheted úgy, hogy ez majd egyszer nagyon fog menni, de megtanulni bármit két nap alatt szinte lehetetlen. Ezért én egy hétvégés tanfolyamot csak továbbképzéseknél és különleges esetekben tartok.

Két hétvége már jelentősen biztatóbb képzési forma. Itt a két alkalom között van egy kis idő, hogy leülepedjen az anyag. A második hétvége elején rövid ismétlés és gyakorlás visszaráz a folyamatba. Már nem vagy teljesen kezdő, nem ez az első találkozásod az anyaggal. Tanulótársaid magabiztossága is ugrásszerűen megnő, ami inspirálóan hat rád. Megismeritek egymást, ez mindenkit megerősít. A második hétvégén már sokkal jobban beépül az anyag és gyakorlativá válik a tudásod.

A három hétvégés képzés még a korábbiakon túl is egészen új lehetőségeket nyújt. Az ötödik napra már te is elvárod magadtól, hogy rendelkezz ismeretekkel, tapasztalatokkal. A tapasztalatokon keresztül felgyorsul a megértésed és a fejlődésed. Egyre relevánsabb kérdéseket teszel fel, egyre nagyobb a magabiztossága a csoportnak. Jól érezhető a fejlődés.

A képzések végén, ha lehet – A.S.H. Hipnózisiskolában kötelező – mindig tartok vizsgát. A vizsga nem arról szól, hogy mit nem tudsz és főleg nem arról, hogy bántson valaki. Ez egy próbatétel, amire a kurzus folyamatosan felkészít. Itt most egyedül kell megpróbálnod, amit eddig gyakoroltál.

A vizsga kulcsfontosságú, mert valójában a vizsga az ismeretekbe való igazi beavatás hosszú pillanata.

A három hétvégés képzések után, tapasztalataim szerint, gyakorolni kell. Természetesen soha nem árt az elméleti képzés, de okosabb, ha hagyunk magunknak időt gyakorlásra és az ismeretek feldolgozására. Ha már minden beépült és még szeretnél tanulni, akkor érdemes körülnézned, hogy milyen továbbképzési lehetőségek vannak.

A hipnózist rengeteg formában tanítják. Tapasztalataim szerint ahhoz, hogy elsajátítsd a hipnózis-alapiskola tananyagát egészen biztosan elég három hétvége, a többi időhúzás.

Ha a három hétvége után úgy érzed, szeretnél gyakorolni, továbbfejlődni, nálam arra is van lehetőség.

Hipnózis ITT és MOST!

KORSZERŰ, ÁTFOGÓ ÉS KÖZÉRTHETŐ OLVASMÁNY... ...NINCS MA MAGYARUL A TÉMÁBAN, EZÉRT ÍRTAM EZT A KÖNYVET.

"A hipnózis univerzális tudomány és művészet egyben, nem korlátozódik az orvoslásra vagy a színpadi trükkökre. Különösen nem valamiféle gonosz erőt, fekete mágiát kell a szó mögé képzelni, amivel védteleneket és ártatlanokat lehet akaratuk ellenére megbűvölni. Amikor hipnózisról beszélünk, sokkal inkább egy gondolkodásmódot és egy nagyon tág technikai repertoárt érdemes elképzelni. Ez a különleges gondolkodásmód az élet minden területén hasznosítható a sportolók vagy kollégák teljesítményfokozásától az udvarláson keresztül egészen a masszőrök, tanárok, reklámszakemberek vagy szülők hatóerejének és meggyőzőerejének növeléséig."

Az árképzés

Szerintem elég bosszantó az alternatív oktatás árképzése. Persze tisztában vagyok azzal, hogy mindennek annyi az ára, amennyit a piac kifizet. Csakhogy általában a tanfolyam elején senki nem tudja, hogy pontosan mit kap a pénzéért, ezért valójában nem a leendő tudást fizeted ki, hanem a márkát vagy a világhírű oktató hírnevét. A márka vagy a világhírű oktató pedig sokszor egészen elképesztő összegeket kér. Akármennyire is bízol a sikeres változásban vagy a megvilágosodásban, akármekkora rajongója vagy a messze földön híres mesternek, biztos lehetsz benne, hogy nem a tanfolyam őrülten magas ára az, ami garantálja a minőséget. Nem kell ahhoz közgazdásznak lenni, hogy tudjuk, egy bizonyos összeg fölött nem lehet mit adni hétvégenként.

És persze a másik oldalon ott van a rengeteg állítólagos leértékelés. Mostanában néha a neten lehet látni 40-50 ezer forintos hipnózis tanfolyamokat is. Szerintem azokra ne menj el. Nem azért mert biztos rosszak, hanem azért mert ahogyan a milliós tanfolyamok indokolatlanul drágák, úgy ezek indokolatlanul olcsók. A nagyon alacsony árnak biztosan jó oka van, de akármi is az, a minőséget ez a fajta árképzés nem garantálja. Viszont az olcsó tanfolyam elveheti a kedved a hipnózistól és az nagyobb baj, mintha még vársz egy kicsit, amíg nem megterhelő kifizetni egy jó ár-érték arányú képzést. Az alapok megértéséhez egyébként sincs szükség pénzre. Klikk ide az ingyenes online tanfolyamért!

A LEGJOBB ÁR-ÉRTÉK ARÁNYÚ HIPNÓZISTANFOLYAM

A hipnózist csak igényes oktatóval és átgondolt tematikával érdemes tanulni. Mert hipnotizálni megtanulni nem nehéz – néha te is csinálod, csak nem tudsz róla vagy nem így hívod –, de megérteni, hogy a hipnózisban rejlő lehetőségek és távlatok hová vezethetnek el téged, azt egy hétvégén, leértékelt áron nem tanítja senki.

Nem célom az árral kitűnni sem felfelé sem lefelé. Helyette a képzés minőségére és komplexitására helyezem a hangsúlyt. Talán máris észrevetted, hogy a minőségi hipnózisoktatáson túl elkötelezett támogatója vagyok a helyes és hatékony kommunikáció oktatásának, az ismeretek terjesztésének, az életünkben rejlő lehetőségek bemutatásának. Én nem az árral, hanem azzal szeretnék kitűnni, hogy nem csak tanítok, hanem lehetőségeket adok a nálam tanulók számára, hogy valóban kibontakozhassanak. Nálam a tanfolyam elvégzése után is komoly szakmai tapasztalatokat gyűjthetsz, gyakorolhatsz és amikor úgy érzed, készen állsz, tovább léphetsz mind az ismeretszerzésben, mind a kitűzött céljaid elérésében.

A három hétvégés hipnózisképzés ára

400.000 Ft

Választható nemzetközi vizsga és regisztráció
ez + 69 000 Ft

(Ez azt jelenti, hogy ha nem igényled a nemzetközi regisztrációt, akkor nem kell + 69 000 Ft-ot fizetned.)

Ha meggondolod magad és szeretnél mégis nemzetközi regisztrációt, akkor a tanfolyam elvégzését követő 1 éven belül kérheted.

JELENTKEZZ MOST 2023-AS ÁRAKON-CSAK 260.000 Ft az ELSŐ 20 FŐNEK

RÉSZLETFIZETÉS IS LEHETSÉGES:
Utalj 26.000 Ft előleget a jelentkezéseddel egyidőben
A fennmaradó összeget kamatmentes 9 havi részletben tudod fizetni
9 x 26.000 Ft
2024. augusztusától-2025. áprilisáig, minden hónap 8-áig

2025-ös IDŐPONTOK

A személyes képzések minden megjelölt napon 10:30-tól 17:00-ig tartanak

01

március
22-23.

02

április
12-13.

03

május
10-11.

Kérdésed van?

Vedd fel velünk a kapcsolatot

Torma Krisztina
Telefon: +36 30 889 3020
E-mail: hipnotizalunk@gmail.com

A képzésről mondták

Ha érdekel, hogy mi is a hipnózis valójában, mire lehet, és mire nem lehet használni. Illetve, hogy a legendákon túl ki és kit tud hipnotizálni, akkor biztos lehetsz benne, nem vagy egyedül.
A hipnózist mindig is rejtélyesség lengte körül. A legtöbb embernek még ma is meggyőződése, hogy aki tud hipnotizálni az vagy a csodák vagy a sötét átkok földjéről jött varázsló, de legalábbis orvos, mert a hipnózis alkalmazásához orvosi végzettség szükséges.
Szerencsére az egyik képzés végén néhányan vállalkoztak, hogy kamera elé állnak, így te is kaphatsz benyomást arról, mit érezhetnek azok, akik elvégzik a képzést.
Ebben a rövid videóban néhányan, akik elvégezték az Átfogó Hipnózisképzést, elmondják, mi a véleményük, mit tapasztaltak a tanfolyam során.

JELENTKEZEM A 2025-ÖS KÉPZÉSRE ÉS TOVÁBBI INFORMÁCIÓT SZERETNÉK KAPNI

  Adatkezelési tájékoztató*

  Hírlevél

  A Hipnózis Akadémia a megadott adatokat csak és kizárólag az újdonságokról, eseményekről szóló hírek közlésére használja. Bármikor meggondolhatod magad és megváltoztathatod a döntésed. Ha nem szeretnél több levelet kapni, vagy az adataid törlését szeretnéd kérni, kattints a leiratkozási linkre, vagy írj nekünk a hipnotizalunk@gmail.com címre. Mi minden esetben tiszteletben tartjuk a döntésed! Amennyiben elfogadod a feltételeket, kérlek kattints a jelölőnégyzetekre. Köszönjük a hozzájárulásod!

  Volt Mozsár kávézó
  emeleti központ

  2025.

  március 22-23.
  április 12-13.
  május 10-11.

  Helyszín

  1066 Budapest, Mozsár u. 2. Emeleti rendezvény központ

  Utánkövetés, Továbbképzés, Praxisfejlesztés

  Felsőfokú végzettségemre nézve tanár vagyok, választott szakmám szerint író. Bár a laikusok számára úgy tűnhet, hogy a hipnózisnak kevés köze van a humán ismeretekhez, aki hozzám jön tanulni, hamar belátja majd, hogy a hipnózis lényege a szavak helyes megválasztásban rejlik.

  Az évek alatt sokan tanultak és végeztek nálam, akik megértették, hogy a hipnózis csodálatos kommunikációs- és gondolkodásforma. Semmiképpen nem egyenlő a klinikai hipnoterápiával vagy a színpadi hipnózissal. Aki a hipnózist, mint szemléletmódot tanulmányozza, annak kinyílik a világ és még többet akar megtudni a dolgok igazi természetéről.  Mivel a hipnózisról, mint kommunikációs- és gondolkodásformáról Magyarországon nem könnyű ismereteket szerezni, ezért gyakran tartok a legkülönbözőbb témákban előadásokat, kurzusokat.

  Azok számára, akik nem rendelkeznek alapvető ismeretekkel a reklámról és a marketingről, rendszeresen tartok kifejezetten reklám célú szemináriumokat, amiben csak kevés szó esik a hipnózisról vagy más technikákról, inkább a praxisindításról és a praxis fejlesztésről beszélünk. Illetve leginkább weboldalt építünk, közösségi médiát tanulmányozunk és egyéb hasznos, hipnotikus szemléletű munkát végzünk.

  Ahogyan mindig, most is szeretném hangsúlyozni. A hipnózis számomra nem egy technika vagy technikák gyűjtőfogalma. Bekopogtatni nekem a hipnózis ajtaján azt jelentette, úgy döntöttem, átlépem a korlátaimat és megtanulok egy kommunikációs módszert és egy megszokottól eltérő gondolkodásmódot, amit azután arra használok majd, amire nekem szükséges. Biztos lehetsz benne, hogy ha úgy döntesz, nálam tanulsz, a rengeteg lehetőség, eszköz és program között meg fogod találni azokat, amelyek a legjobban támogatják a fejlődésed.

  A tanfolyam anyaga az American School of Hypnosis tematikája alapján készült. A tananyag szerzői jogvédelem alatt áll. Bármiféle másolása, terjesztése kizárólag írásbeli engedéllyel lehetséges.

  Tájékoztatás

  Tájékoztatjuk a képzéseink iránt érdeklődőket, hogy egészségügyi tevékenységet nem végzünk. Képzéseink és szolgáltatásaink a szellemi jóllétet segítik elő. Bármilyen más jellegű (pl. pozitív irányú lelki vagy egészségügyi) változást sem kizárni, sem ígérni nem áll módunkban.

  Szolgáltatásainkat mindenki saját felelősségére veszi igénybe, saját mindenkori testi-lelki-szellemi állapotának figyelembe vételével.
  A kedvezményes időszakban a jelentkezők létszáma maximalizálva van, így aki ebben az időszakban jelentkezik és akciós helyet foglal, de mégsem tud részt venni a későbbiekben a képzésben, nem áll módunkban visszaadni a képzés díját, mivel a képzés teljes egészében online is végezhető így sem tér sem az idő nem akadály.