Átfogó
Hipnózisképzés

A kezdőtől a professzionális szintig

Ezen az Átfogó Hipnózisképzésen megismerheted a hipnózis minden formáját. Megtanulhatod, mi lehetséges és mi nem lehetséges ezzel a módszerrel az alapoktól egészen a professzionális szintig.

A kezdőtől a professzionális szintig

Valódi segítség nem csak a hipnózis tanulásában, hanem a praxisod elindításában is!

Ezen az Átfogó Hipnózisképzésen megismerheted a hipnózis minden formáját. Megtanulhatod, mi lehetséges és mi nem lehetséges ezzel a módszerrel az alapoktól egészen a professzionális szintig. Három hétvége alatt megértheted és megtanulhatod az elméd és a tudattalan valódi működési elvét. Ha már képes leszel alkalmazni a tanultakat, egészen új távlatok nyílnak meg számodra. Itthon ez a képzés pillanatnyilag a legjobb ár-érték arányú, a hipnózis alkalmazásának minden területét oktató átfogó hipnózistanfolyam.

Ha csak úgy általában érdeklődsz a hipnózis iránt és leginkább arra vagy kíváncsi, hogy milyen is a hipnotikus állapot, mik a hipnózisról való gondolkodás alapjai, mennyire vagy hipnobilis (hipnotizálható), hogyan állapítható meg valakiről a hipnobilitás és a hipnózis alkalmazásának valódi mélységeit meghagyod másoknak, akkor teljesen fölösleges elmenned egy tanfolyamra. Iratkozz fel a Bevezető a hipnózisba ingyenes online kurzusra és ismerd meg az alapokat. Klikk a jelentkezésért!

A képzésről általában

átfogó hipnózis ismeretek – személyre szabott oktatás – utánkövetés – praxisépítés

Kíváncsi vagy a hipnózis valódi mélységeire. Meg akarod tudni, hogy neked mi a legtesthezállóbb a rengeteg hipnózistechnika közül. Szeretnél eligazodni a különböző hipnózis, terápiás és spirituális iskolák között. Segíteni akarsz a hozzád közelállóknak vagy akár professzionálisan szeretnél dolgozni. Hatékony továbbképzésre vágysz. Mindezt gyorsan és a legjobb ár-érték arányban szeretnéd. Érthető.

Ha nemcsak egy-egy szegmensét szeretnéd megismerni modulonként, hanem egyben szeretnéd látni a teljes képet a hipnózisról. Ha szakmailag valóban felkészült szeretnél lenni. Ha a hipnózis képzés elvégzése után ingyenes gyakorlási lehetőséget szeretnél. Ha örülnél komoly gyakorlati segítségnek a hipnózis praxis felépítéséhez. Ha meglévő terápiás, coaching, trainer, terapeuta praxisod bővítéséhez keresel újabb ismereteket…akkor jó helyen jársz.

Átfogó Hipnózistanfolyam tananyag

Három hétvége

Vizsgakövetelmény

100 kérdésből álló teszt kitöltése
2 hipnózis script megírása
1 hipnózisfolyamat teljes bemutatása

01

Stabil
alapok

Lényegében megtanulunk alapszinten biztonságosan hipnotizálni.
Senki nem megy el úgy, hogy vasárnap estére ne tudna megcsinálni egy hipnózis folyamatot és néhány alap hipnózistrükköt.

hipnózis történet
hipnózis elmélet
az elme működése
hipnotizőr, terapeuta, mágus
hipnobilitás tesztek
felkészülés a hipnózisra
hipnotikus fogékonyság
alap indukciós tecthnikák
hipnotikus eszközök (inga, fény, gyűrű stb.)
Dave Elman gyakorlat
progresszív relaxáció
raport
frakcionálás
alap mélyítés
professzionális mélyítés
tó, felhő, szám deepening
instant problémamegoldás
szuggesztiók
direkt instrukciók
dehipnózis technikák
alap hipnózis trükkök
önhipnózis

02

Haladó
technikák

Mélyen elmerülünk a hipnoterápiában, az egyéni és csoporthipnózis technikákban.
Mindenkinek megtaláljuk a hipnózis számára legmegfelelőbb technikáit és formáját. Magas szintű magabiztosság alakul ki a hétvégére.

scriptírás szabályai
hipnotikus nyelvi technikák
Ericssoni hipnózis
tolvajnyelv
nonverbális hipnózis
éber hipnózis
instant problémafeltárás
Mi a kérdések királya?
poszthipnotikus szuggesztiók
fogyás, fóbiakezelés
dohányzás, depressziókezelés
pénz, siker, önmenedzselés
transzformáció
hipnózisülés folyamata
hipnózisülés a praxisban
öngyógyító hipnózistechnikák
problémasablon használata
regresszió, reinkarnáció
gondolatolvasás alapszinten
rapid indukció
sleep talk technika
haladó hipnózis trükkök

03

Professzionális gyakorlat
vizsga

Felkészülés a hipnózis típusok hatékony alkalmazására a gyakorlatban.
Akármi is a célod a képzéssel, itt komolyan el fogsz gondolkodni azon, hogy beépíted az életedbe professzionálisan a hipnózist.

ezoterikus iskolák elemzése
csodák megértése
a betegségek okainak feltárása
professzionális hipnoterápia
hatékonyság ellenőrzés
belső tisztítás
fájdalomkezelés
fájdalomcsillapítás
hipnocoaching
társalgási hipnózis
teljesítmény fokozás
célok elérése
színpadi hipnózis alapok
magnetizmus alapok
hipnotikus kóma
rapidindukció gyakorlás
manipuláció és védekezés
hipnózistér
praxisépítés
marketing
VIZSGA

Amit kaphatsz
a hipnózisképzéstől

A képzés időtartama

Miért éppen három hétvége?

Több mint hat éve tartok különböző tanfolyamokat és az a tapasztalatom, hogy egy hétvége alatt nem lehet megtanulni semmit. Egy hétvége alatt megmutathatnak valamit, ami neked nagyon tetszik. Talán érezheted úgy, hogy ez majd egyszer nagyon fog menni, de megtanulni bármit két nap alatt szinte lehetetlen. Ezért én egy hétvégés tanfolyamot csak továbbképzéseknél és különleges esetekben tartok.

Két hétvége már jelentősen biztatóbb képzési forma. Itt a két alaklom között van egy kis idő, hogy leülepedjen az anyag. A második hétvége elején rövid ismétlés és gyakorlás visszaráz a folyamatba. Már nem vagy teljesen kezdő, nem ez az első találkozásod az anyaggal. A tanulótársaid magabiztossága ugrásszerűen megnő, megismeritek egymást, ez mindenkit megerősít. A második hétvégén már sokkal jobban beépül az anyag és gyakorlativá válik a tudásod.

A három hétvégés képzés még a korábbiakon túl is egészen új lehetőségeket nyújt. Az ötödik napra már te is elvárod magadtól, hogy rendelkezz ismeretekkel, tapasztalatokkal. A tapasztalatokon keresztül felgyorsul a megértésed és a fejlődésed. Egyre relevánsabb kérdéseket teszel fel, egyre nagyobb a magabiztossága a csoportnak. Jól érezhető a fejlődés.

A képzések végén, ha lehet – A.S.H. hipnózis oklevélhez kötelező – mindig tartok vizsgát. A vizsga nem arról szól, hogy mit nem tudsz és főleg nem arról, hogy bántson valaki. Ez egy próbatétel, amire a kurzus folyamatosan felkészít. Itt most egyedül kell megpróbálnod, amit eddig gyakoroltál.

A vizsga kulcsfontosságú, mert valójában a vizsga a szakmába való beavatás hosszú pillanata.

A három hétvégés képzések után, tapasztalataim szerint, gyakorolni kell. Természetesen soha nem árt az elméleti képzés, de okosabb, ha hagyunk magunknak időt gyakorlásra és az ismeretek feldolgozására. Ha már minden beépült és még szeretnél tanulni, akkor érdemes körülnézned, hogy milyen továbbképzési lehetőségek vannak.

A hipnózist rengeteg formában tanítják. Tapasztalataim szerint ahhoz, hogy elsajátítsd a hipnózis-alapiskola tananyagát egészen biztosan elég három hétvége, a többi időhúzás.

Ha a három hétvége után úgy érzed, szeretnél gyakorolni, továbbfejlődni, nálam arra is van lehetőség, ráadásul ingyen.

Az árképzés

Szerintem elég bosszantó az alternatív oktatás árképzése. Persze tisztában vagyok azzal, hogy mindennek annyi az ára, amennyit a piac kifizet. Csakhogy általában a tanfolyam elején senki nem tudja, hogy pontosan mit kap a pénzéért, ezért valójában nem a leendő tudást fizeted ki, hanem a márkát vagy a világhírű oktató hírnevét. A márka vagy a világhírű oktató pedig sokszor egészen elképesztő összegeket kér. Akármennyire is bízol a gyógyulásodban vagy a megvilágosodásban, akármekkora rajongója vagy a messze földön híres mesternek, biztos lehetsz benne, hogy nem a tanfolyam őrülten magas ára az, ami garantálja a minőséget. Nem kell ahhoz közgazdásznak lenni, hogy tudjuk, egy bizonyos összeg fölött nem lehet mit adni hétvégenként.

És persze a másik oldalon ott van a rengeteg állítólagos leértékelés. Mostanában néha a neten lehet látni 10-20 ezer forintos hipnózis tanfolyamokat is. Szerintem azokra ne menj el. Nem azért mert biztos rosszak, hanem azért mert ahogyan a többszázezres tanfolyamok indokolatlanul drágák, úgy ezek indokolatlanul olcsók. A nagyon alacsony árnak biztosan jó oka van, de akármi is az, a minőséget ez a fajta árképzés nem garantálja. Viszont az olcsó tanfolyam elveheti a kedved a hipnózistól és az nagyobb baj, mintha még vársz egy kicsit, amíg nem megterhelő kifizetni egy jó ár-érték arányú képzést. Az alapok megértéséhez egyébként sincs szükség pénzre. Klikk ide az ingyenes online tanfolyamért!

A hipnózist csak igényes oktatóval és átgondolt tematikával érdemes tanulni. Mert hipnotizálni megtanulni nem nehéz – néha te is csinálod, csak nem tudsz róla vagy nem így hívod – ,de megérteni, hogy a hipnózisban rejlő lehetőségek és távlatok hová vezethetnek el téged, azt egy hétvégén, leértékelt áron nem tanítja senki.

Nem célom az árral kitűnni sem felfelé sem lefelé. Helyette a képzés minőségére és komplexitására helyezem a hangsúlyt. Talán máris észrevetted, hogy a minőségi hipnózisoktatáson túl elkötelezett támogatója vagyok a segítő szakmáknak, az ismeretek terjesztésének, az életünkben rejlő lehetőségek bemutatásának. Én nem az árral, hanem azzal szeretnék kitűnni, hogy nem csak tanítok, hanem lehetőségeket adok a nálam tanulók számára, hogy valóban kibontakozhassanak. Nálam a tanfolyam elvégzése után is komoly szakmai tapasztalatokat gyűjthetsz, gyakorolhatsz és amikor úgy érzed, készen állsz, tovább léphetsz mind az ismeretszerzésben, mind a kitűzött céljaid elérésében.

A három hétvégés hipnózisképzés ára

150 000 Ft

+

nemzetközi regisztrációs

és vizsgadíj 45 000 Ft

A nemzetközi regisztrációs és vizsgadíj választható, illetve a nemzetközi vizsga eltolható.

(Ez azt jelenti, hogy ha nem igényled a nemzetközi regisztrációt, akkor nem kell + 45 000 Ft-ot fizetned.)

Ha meggondolod magad és szeretnél nemzetközi regisztrációt, akkor a nemzetközi vizsgát a tanfolyam elvégzését követő két évben felár nélkül nálam le tudod letenni, természetesen magyar nyelven.

Részletfizetés
lehetséges

50 000 Ft a tanfolyamra való jelentkezésed elfogadásakor.
50 000 Ft a tanfolyam második hétvégéjén.
50 000 Ft a tanfolyam utolsó hétvégéjén.

A következő képzés időpontjai

A képzések minden megjelölt napon 10:30-tól 17:00-ig tartanak!

01

március
7-8.

02

március
21-22.

03

április
4-5.

Kapcsolat

Salinger Richárd

hipnotizalunk[kukac]gmail.com
+36 30 962 4454

Jelentkezés

Az online jelentkezési lap kitöltése és elküldése még csupán a jelentkezésed szándékát jelzi felénk. A jelentkezésed véglegesítéséhez ki kell töltened egy hivatalos jelentkezési lapot, amit az online jelentkezési lapon megadott e-mail címedre küldünk el.

Adatkezelési tájékoztató*

Hírlevél

A Hipnózis Akadémia a megadott adatokat csak és kizárólag az újdonságokról, eseményekről szóló hírek közlésére használja. Bármikor meggondolhatod magad és megváltoztathatod a döntésed. Ha nem szeretnél több levelet kapni, vagy az adataid törlését szeretnéd kérni, kattints a leiratkozási linkre, vagy írj nekünk a hipnotizalunk@gmail.com címre. Mi minden esetben tiszteletben tartjuk a döntésed! Amennyiben elfogadod a feltételeket, kérlek kattints a jelölőnégyzetekre. Köszönjük a hozzájárulásod!

Mozsár kávézó
és étterem emeleti színházterem

2019.

szept​ember 28-29.
okt​óber​ 12-13​.
okt​óber 26-27.

Utánkövetés, Praxis, Praxisfejlesztés

Amikor elkezdtem a segítő pályát, akkor még nem is sejtettem milyen mélységei és lehetőségei vannak. A skála annyira széles az önsegítéstől az egyéni terápián, a kiegészítő terápián, a csoport terápián át, egészén a coaching-ig, személyi trénerig, edzőig, bábáig, instruktorig stb., hogy soha nem is próbáltam meg összegyűjteni minden lehetőséget. Most sem teszem, mert nem ez a fontos. Ami fontos az két szóban összefoglalható: hatékonyan segíteni!

Az évek alatt sokan végeztek nálam, és úgy éreztem a legjobb az lenne, ha azok számára, akik már haladó vagy profi szintre jutottak, további lehetőséget adnék a gyakorlásra és a fejlődésre. Ezért létre hoztam egy olyan rendszeres támogató programot, ami mindenkinek lehetőséget nyújt tovább folytatni a megkezdett tapasztalatgyűjtést.

A program lényege egyszerű; minden hónap utolsó vasárnapján egy előadást követően azok, akik szeretnék, bemutathatják magukat a közönségnek akár egyéni, akár csoport terápiával foglalkoznak. Tehát az előadás után a közönség számára megnyílik a lehetőség a terapeuták felé és gyakorlati kezelések következnek. A program nagyon népszerű, sok praxis indult már innen el.

Azok számára, akik nem rendelkeznek alapvető ismeretekkel a reklámról és a marketingről, rendszeresen tartok kifejezetten reklám célú szemináriumokat, amiben csak kevés szó esik a hipnózisról vagy más technikákról, inkább a praxisindításról és a praxis fejlesztésről beszélünk. Illetve leginkább weboldalt építünk, közösségi médiát tanulmányozunk és egyéb hasznos munkát végzünk.

Ahogyan mindig, most is szeretném hangsúlyozni. A hipnózis számomra nem egy technika vagy technikák gyűjtőfogalma. Bekopogtatni nekem a hipnózis ajtaján azt jelentette, úgy döntöttem, átlépem a korlátaimat és megtanulok egy módszert és egy gondolkodásmódot, ami ebben segít. Biztos lehetsz benne, hogy ha úgy döntesz, nálam tanulsz, neked is fogok tudni segíteni. A rengeteg lehetőség, eszköz és program között meg fogod találni azokat, amelyek a legjobban támogatják a fejlődésed.

A tanfolyam anyaga az American School of Hypnosis tematikája alapján készült. A tananyag szerzői jogvédelem alatt áll. Bármiféle másolása, terjesztése kizárólag írásbeli engedéllyel lehetséges.

Máris el akarod kezdeni a képzést?