Varázsszavak és Hipnotikus nyelvi minták

A tudatos nyelvhasználat művészete és tudománya

Összefoglaló kártya

Használd tudatosan a nyelvet!

És tanuld meg úgy irányítani mások figyelmét, hogy a lehető legjobban megértsenek, mert a megértésből születik az együttműködés!

Segít a tanulásban

Mik azok a Varázsszavak?

A modern hipnózis nagyon komolyan elmélyült a nyelv helyes használatának művészetében és olyan nyelvi sablonokat dolgozott ki, amelyeket alkalmazva elképesztő hatékonyan növelhető a meggyőző erő. Ezeket a nyelvi sablonokat nevezzük hipnotikus nyelvi mintáknak vagy röviden varázsszavaknak.

Ha megtanulod helyesen használni a nyelvet, akkor megtanulod úgy irányítani mások figyelmét, hogy komolyan oda figyeljenek rád és a lehető legjobban megértsék, amit mondasz. A megértésből születik az együttműködés. Ha pedig sikerül az embereket együttműködésre bírnod, akkor semmi sem állíthat meg, hogy bármit elérj, amit csak szeretnél.

A hipnotikus nyelvi minták bevetése a legkülönbözőbb élethelyzetekben egészen új módja a nyelv tudatos használatának. Ezt a céltudatos és különleges nyelvhasználatot dr. Milton Erickson hipnoterapeutának köszönhetjük, aki praxisában arra törekedett, hogy homályos, a tudat számára automatikusan kiegészíthető mondatok használatával kommunikáljon.Ezzel a koncepcióval és jól alkalmazott, széles nyelvi eszköztárával elérte, hogy beszélgetőpartnere megváltoztassa sokszor nem csak az álláspontját, hanem mélyebb szinten a hitrendszerét is. Így nagyon hatékonyan szüntette meg az elakadásokat, rátalált a beszélgetőpartner mélyebb problémáira, illetve csupán a szavak és a kommunikáció erejével hatékonyan segítette a belső blokkok oldását.

Az Ericksoni-modellt már a 20. században elkezdték továbbfejleszteni az értékesítők, pszichológusok, trénerek, szónokok és persze a hipnotizőrök, így egyre széleskörűbbé, hatékonyabbá tették a felhasználását. Mára, bár Milton Erickson nevét nem feledtük el, a hipnotikus nyelvhasználat formulái megsokszorozódtak.

A hipnózisban külön ágazat a covert hypnosis vagy conversational hypnosis, a rejtett hipnózis vagy hipnotikus társalgás. Ennek a felfogásnak a célja, hogy a beszélgetőpartner elméjét elsősorban különböző nyelvi és egyéb kiegészítő nonverbális technikákkal alaposan megtornáztassa. Így a berögzült elképzelések fellazulnak, a beszélgetőpartner gondolkodásmódja megváltozik.

A rejtett vagy társalgási hipnózis használatának legfontosabb alappillére a nyelvi formulák, patternek vagy nyelvi minták – a három kifejezés ugyanazt jelenti – magabiztos ismerete. Erre szolgál segítségül a Varázsszavak és hipnotikus nyelvhasználat összefoglaló kártya.

Sokféle játékra ad lehetőséget

Nagyon hatékony eszköz a varázsszavak tanításához és tanuláshoz is.

Két kártyacsomag

Összesen 48 hipnotikus nyelvi minta

A két csomag felépítésében nem különbözik egymástól, a második pakli lényegében kiegészíti az elsőt. Minél több nyelvi formulát ismersz, annál több helyzetet leszel képes gyorsan és hatékonyan megoldani.

Én véletlenül kaptam...

„Én véletlenül kaptam ajándékba a kártyát. Elolvastam, de nem foglalkoztam vele. Aztán úgy alakult, hogy kicsit több borravalóra volt szükségem. Kipróbáltam. Egy hét alatt 50%-ot javítottam a bevételen, aztán amikor ráéreztem 200%-os javulást sikerült elérnem. Igazából azért jöttem csak ide föl erre az oldalra, mert ma annyit kerestem ezekkel a mondatokkal, hogy gondoltam tolok egy hálakommentet. Köszi!" Gabi

Többet a kártyákról

A pakliban négy különböző színű kártya található

1. Narancssárga: Raportot előkészítő / figyelemfelkeltő / együttműködésre felszólító kártyák

2. Kék: Figyelem fenntartó / raportot létrehozó kártyák

3. Zöld: Programozást segítő kártyák

4. Piros: Nyelvhasználatot erősítő formulák

Természetesen a nyelvi formulák sok esetben nem szoríthatóak be szigorúan egyetlen kategóriába. Előfordulhat például, hogy valamelyik pattern jól használható raport előkészítésére és figyelemfenntartásra is. A színek nem egy feszes struktúrát jelölnek, csupán segítséget és irányelveket nyújtanak a gyakorlónak a tanulásban és a formulák könnyebb használatában.
A kártya egyik oldalán a nyelvi minta a másik oldalán az adott pattern értelmezése és általában egy-két példamondat áll.

Nem vagyok hipnotizőr, meg semmi

„Nem vagyok hipnotizőr, meg semmi. Azért rendeltem meg a kártyát, mert nagyon zavart, igazából idegesített, hogy nem figyelnek, arra amit mondok. Nem mindegyik mondat volt oké, de egy csomó működött, ami eleinte eléggé meglepett. Összességében nekem tökre bejött."
Joci

Mi az, amit megvásárolsz?

Az I. első vagy a II. második kártyacsomag vagy I-II. kettő az egyben.

A két csomag felépítésében nem különbözik egymástól, a második pakli lényegében kiegészíti az elsőt. Minél több nyelvi formulát ismersz, annál több helyzetet leszel képes gyorsan és hatékonyan megoldani. A paklik szerkezete és felépítettsége pontosan ugyanaz mindkét esetben.

Ha először az első paklit szeretnéd csak megrendelni, annak sincs semmi akadálya, viszont mindneképpen jobban jársz ha egyszerre megrendeled mindkét paklit I. és II. részt, mert így a kártyatartó vászonzsákot ajándékba küldjük a rendelésed mellé.

Árak és kedvezmények

Varázsszavak és hipnotikus nyelvhasználat
összefoglaló kártya

01

Egy csomag kártya ára
5.990 Ft

Nem tartalmazza az ár
- a kártyatartó vászonzsákot

02

A két csomag ára
8.544 Ft

Tartalmazza az ár
- a kártyatartó vászonzsákot

KEDVEZMÉNNYEL MOST

Szeretném megvásárolni a terméket

Első lépések

A kártyákat kifejezetten arra fejlesztettük ki, hogy ne csak megtanuld, hanem megértsd a varázsszavak működését.

Mielőtt használni kezded a teljes paklit vagy paklikat alaposan olvasd át őket. Hogy jobban megjegyezd miközben olvasod, érdemes három csoportra osztanod a kártyákat. Az első: azok a nyelvi formulák, amik nagyon tetszenek. A második: azok, amiket érdekesnek találsz. A harmadik: azok a kártyák, amikkel valami bajod van. Nem tetszenek, nem találod őket elég erősnek vagy érdekesnek, vagy nem érted mit is kellene velük kezdeni.

Ha a három kupac elkészült, akkor fogd a kezedbe a harmadik paklit (azok a kártyák, amikkel bajod van) és olvasd át még egyszer. Képzelj el szituációkat, amikor talán mégis jól jöhetne ez a forma. Például, hipnotizőröknek külön tantárgy a nevek használata. (Van is egy ilyen kártya a pakliban). Ha valakivel találkozol, akit ismersz és megörülsz neki – Szia Péter! – mondod mosolyogva és hosszan rázogatod a kezét. Ez nem hipnotikus nyelvhasználat. De ha most találkozol Péterrel először és amikor éppen mondja a nevét, te nem a saját neveddel vagy elfoglalva, hanem odafigyelsz rá, az már jó. És miután meghallgattad a nevét, te is bemutatkozol, majd Péter szemébe nézel és azt mondod: – Szia Péter, örülök, hogy megismerkedtünk, az már egészen más. Így ugyanis Péterre nagyon erős pozitív benyomást gyakorolsz, hiszen úgy tűnik, kiemelten figyelsz rá. (Tényleg ezt is teszed.) Így már elindultál a helyes hipnotikus nyelvhasználat útján és ha tovább építkezel, biztos lehetsz benne, hogy a befektetett energia sokszorosan térül majd meg.

Ha már végigolvastad a harmadik paklit, akkor jöhet a második, ahol szintén el kell képzelned élethelyezeteket, amelyekben használhatónak tartod a varázsszavakat. Ugyanígy kell eljárnod az első pakli esetében is, de itt válasz ki három olyan formulát, ami tényleg nagyon teszik és határozd el, hogy amint alkalmad nyílik beszélgetés közben be is veted majd.

És jön majd az első éles helyzet, amiben ne lepődj meg semmin. Sem azon, ha végig sem tudod mondani a mondatot vagy annyira makogni kezdesz, hogy garantált a kudarc, és ne lepődj meg azon sem, ha esetlegesen szerinted nem sikerült igazán jól a mutatványod a hipnotikus formula mégis hat. Bárhogyan is sikerülnek az első próbálkozások ha gyakorolsz, azt fogod észrevenni, hogy ezeknek a mondatoknak a használata valódi aranybánya, amiből ha szükséged van rá, bármikor meríthetsz.

Én terapeuta vagyok...

„Én terapeuta vagyok és nyitott az új dolgokra. Ha emberekkel foglalkozol, akkor ezt a kártyát érdemes kipróbálni. Elképesztő hatékony! Köszönöm szépen." Heni

Még többet a kártyákról

Szerezz egy nagyon hatékony eszközt magadnak

A kártyák jól kipróbált, nagyon erős varázsszavakat tartalmaznak, amelyeket már az első elolvasás után azonnal felhasználhatsz.

Minden kártya alaposan körbejárja az adott hipnotikus nyelvi mintát, így nem csak egy egyszerű mondatot kapsz, hanem nagyon hatékonyan felhasználható valódi eszközt.

A paklik praktikusak, nem foglalnak sok helyet, könnyen elférnek a zsebben és a használatuk nem igényel semmilyen technikai hátteret. Bármikor előveheted, játszhatsz és tanulhatsz velük.

Azonnal nagy népszerűségre tehetsz szert, ha olyanoknak mutatod meg, akiknek a tudatos nyelvhasználat egészen új terület.

Tanuld meg tudatosan használni a szavak erejét bármilyen helyzetben!

100%-os biztonság

Ezzel a pénzvisszafizetési garanciával biztosítva tényleg belevághatsz a hipnotikus nyelvhasználat megismerésébe.

A kártyákra 100%-os visszavásárlási garanciát vállalunk!

Annyira biztosak vagyunk benne, hogy elégedett leszel a kártyákkal, hogy 60 napos garanciát vállalunk rá. Igen, jól olvastad, 2 hónapig minden indoklás nélkül visszavásároljuk.

Nem kell magyarázkodnod, nem kell megindokolnod, nem kell bizonygatnod semmit. Csak küldd vissza a terméket és mi visszautaljuk az árát.

A visszafizetési garancia a postaköltségre, illetve sérült, vagy hiányos termékre természetesen nem vonatkozik!

Ha nem próbálod ki, talán soha sem ismered meg a hipnotikus nyelvi minták erejét.