Átfogó könyv a korszerű hipnózisról

Tudd meg, hogyan működik a hipnózisban rejlő elképesztő erő

A hipnózis nem csupán egy technika vagy egy állapot, hanem egy gondolkodásmód. Aki ezt a gondolkodásmódot elsajátította, sokkal közelebb képes kerülni önmagához, jobban tud kapcsolódni másokhoz, népszerűbb és hatékonyabb, mint azok, akik nem tanultak hipnózist. Röviden: aki a hipnózist mint gondolkodásmódot egészében érti és ismeri, sokkal könnyebben él, mint mások.

Oldd meg a saját problémád és adj lehetőséget másoknak is a változásra!

Ha szeretnéd BÁRMIBEN megsokszorozni a hatékonyságod, akkor szinte biztos, hogy erre a legjobb eszköz a hipnózis!

Korszerű, átfogó és közérthető olvasmány...

...nincs ma magyarul a témában, ezért írtam ezt a könyvet.

Salinger Richárd vagyok író, nemzetközileg regisztrált hipnózis instruktor, az Omyno Hipnózis Akadémia alapítója. Amit ígérhetek, hogy akárhol is tartasz a hipnózistanulmányaidban, ez a könyv minőségi segítséget nyújt abban, hogy még jobban megértsd, mekkora erőt jelent alaposan ismerni a hipnózist, illetve ráláss arra, hogyan használhatod fel és hogyan használják fel mások ezt a tudást.

A modern hipnózis nagyon szerteágazó téma és korlátlan lehetőségek rejlenek benne

Ennek a korlátlanságnak a megértését, elérését és megtapasztalását szeretném ezzel a könyvvel nagyon komolyan elősegíteni

Ha már sikerült valaha elérned valamit úgy, hogy tudtad: az ügy, amiben sántikálsz nem biztos, hogy olyan kimenetelű lesz, mint amit te szeretnél, de valahogy végül elérted a célod, akkor te már bizony hipnotizáltál. Akár tetszik, akár nem.

Ha már adtál el valakinek valamit, amire nem biztos, hogy szüksége volt és ezt sejtette…

Ha már csábítottál el valakit, akit nagyon el kellett csábítani, mert elsőre ellenállt…

Ha már győztél meg valakit arról, hogy változtassa meg a véleményét, pedig eleinte nem akarta…

Ha már sikerült valakit megnyugtatnod, aki nagyon zaklatott volt…

Ha már sikerült rávenned valakit arra, hogy eredeti szándéka ellenére azt tegye, amit te szeretnél…

Ha már sikerült elterelned a figyelmét valakinek egy olyan témáról, amit szerettél volna elkerülni…

Tehát ha azt hiszed, hogy soha életedben nem hipnotizáltál, akkor tévedsz. Mindenki mindenkit állandóan hipnotizálni próbál a legkülönbözőbb eszközökkel és a legkülönbözőbb sikerrel.

Nem ismered a hipnózist és a hipnotikus gondolkodást?

Akkor lemondasz a legegyszerűbb és leghatékonyabb meggyőző, fejlesztő és motiváló eszközről, ami pillanatnyilag elérhető és megtanulható

Hogy ne kelljen az elfoglalt, időzavarral küzdő olvasóknak további energiát pazarolni, rendhagyó módon itt és most el is áruljuk a könyv leglényegesebb üzenetét: „Akármit is gondolsz arról, hogy mi a hipnózis, biztos lehetsz benne, hogy tévedsz.”

A hipnózis univerzális tudomány és művészet egyben, nem korlátozódik az orvoslásra vagy a színpadi trükkökre. Különösen nem valamiféle gonosz erőt, fekete mágiát kell a szó mögé képzelni, amivel védteleneket és ártatlanokat lehet akaratuk ellenére megbűvölni. Amikor hipnózisról beszélünk, sokkal inkább egy gondolkodásmódot és egy nagyon tág technikai repertoárt érdemes elképzelni.

Ezt a különleges gondolkodásmód az élet minden területén hasznosítható a sportolók vagy kollégák teljesítményfokozásától az udvarláson keresztül egészen a masszőrök, tanárok, reklámszakemberek vagy szülők hatóerejének és meggyőzőerejének növeléséig.

Salinger Richárd sokadik megjelent munkájában egészen újszerűen nyúl a hipnózis hatalmas témájához. A rutinos, könnyen olvasható és nagyon szórakoztató bestseller szerző jó ideje vezet hipnózisiskolát. Saját tapasztalatait felhasználva gyakorlottan mutatja be a szakma alapvető illetve haladó fortélyait, legyen szó indukciókról, varázsszavakról, elakadásokról, színpadi hipnózisról vagy bármilyen élethelyzetről, amelyben jól jöhet a hipnózis ismerete.

Ebből a könyvből mindent megtanulhatsz – lépésről lépésre - arról, hogyan hipnotizálhatod magad és másokat. Hogyan hipnotizálnak téged mások úgy, hogy észre sem veszed, miközben talán azt gondolod, hogy téged nem lehet hipnotizálni. Megtanulhatsz olyan nyelvi formulákat, amelyekkel a tudatot megkerülve egyenesen a tudattalanhoz beszélhetsz. És megértheted, hogy egyesek miért érik el a céljaikat viszonylag könnyedén, miközben másoknak ez sehogyan sem sikerül.

Összegezve: a könyv nemcsak bemutatja, de meg is tanítja, mi(minden) a hipnózis. Használd ezt a tudást arra, hogy tovább lépj és valóra váltsd az álmaid!