Bemutatkozás

Rólam - Könyveim - Villám önéletrajz - Történetem

Miért érdemes hipnózist tanulni?

Mikor hipnózist kezdtem tanulni legnagyobb megdöbbenésemre rengeteg technika és módszer köszönt vissza korábbi tanulmányaimból. Azt tapasztaltam, hogy a spirituális, ezoterikus iskolák, coaching irányzatok, NLP és további hatékony kommunikációs módszerek, önfejlesztő, önsegítő gyakorlatok és elmefejlesztő rendszerek legnépszerűbb technikái jellemzően megtalálhatóak az általános hipnózis oktatás valamelyik szintjén.

Akármit is szeretnél megtanulni, ami hatékonyan segíthet a céljaid elérésében, elakadásaid megértésében és feloldásában, ha az a módszer működik, valódi sikerekhez vezet, akkor szinte biztos lehetsz benne, hogy a hipnózis alapiskola valamelyik technikáját használod.

Azért érdemes hipnózist tanulni, mert nincs másik ennyire széleskörűen felhasználható és sallangmentes módszer az alapok – és sokszor a haladóbb szintek – elsajátításához. Használható, ha önmagad szeretnéd fejleszteni és kitűnő, ha másokkal akarsz úgy kommunikálni, hogy a lehető legtöbbet hozz ki egy-egy találkozóból. Szilárd alap a spirituális vagy mediátor tanulmányokhoz és bármilyen stílushoz, módszerhez, iskolához könnyen adaptálható kiegészítő eljárás is lehet.

Sajnos a hipnózis elnevezés még mindig sokak számára a teljes kontrollvesztés képzetét, vagy a színpadi hipnózis nem mindig népszerű előadásait jelentik. De a hipnózis ennél sokkal-sokkal több. Szeretném, ha tudnád, hogy széleskörű tapasztalataim alapján, ha valódi önfejlesztésre vágysz, biztos lehetsz benne, hogy – egy bizonyos szintig – a hipnózisnál egyszerűbb, hatékonyabb és meggyőzőbb módszert nem fogsz találni.

Könyveim

Hipnózis itt és most!

A jelen és a jövő hipnózistechnikái

Meglepő, de ma magyarul nincs korszerű és alapos hipnóziskönyv. Bár van magyar nyelven néhány jó munka, sokszor hazai szerzőktől, ezek mind régiek és bizonyos tekintetben nagyon elavultak. Pedig - ahogyan ebből az átfogó hipnózis képeskönyvből látni fogod - a hipnózis sokkal nagyobb figyelmet érdemelne. (...)

A könyv első felében bemutatom, hogy mint jelent a klasszikus hipnózis iskola és mit tekintenek kötelező alap tananyagnak nagyjából az egész világon, ha beiratkozol valamilyen átfogó ismereteket adó hipnózis képzésre vagy iskolába. Majd igyekszem jóval messzebb vezetni téged, hogy megismerhesd a modern és korszerű hipnózis tudományát és művészetét.

Az élet megoldó képlete és más könyvek

Rövid önéletrajz

Honnan indultam? Hova érkeztem?

Engem különösebben sohasem érdekeltek a gyanús tanok. Idegesített és mind a mai napig idegesít a spirituális ömlengés. Sokkal ijesztőbbnek találom, ha valaki valamilyen isten nevében hülye, mintha csak úgy saját felelősségére.

Nagyon korán eldöntöttem, hogy író leszek és még be sem fejeztem az egyetemet már népszerű és keresett író voltam. Szorgalmasan tanultam az emberről, foglalkoztatott a pszichológia és a taoizmus, de csak annyira, amennyire egy írónak ez a szakmájához szükséges.

Aztán bekopogtatott a változás – erről sokat írok a könyveimben – és rá kellett jönnöm, hogy elkerülhetetlenül tovább kell fejlődnöm. Csakhogy nem tudtam, merre induljak el. Az útkeresés évei sokáig tartottak, különösen, hogy elég hisztis voltam, mert már úgy gondoltam, találtam egy utat, igazán nem örültem, hogy másikat kell keresnem. Meglátogattam egy csomó látót, jóst, jógaiskolát, a legkülönbözőbb terapeutákat és gurukat. Hosszabb-rövidebb tanfolyamokat végeztem és évekig tanultam különböző terápiás és kommunikációs módszereket.

Mivel új dolgokat tanulni mindig is szerettem, nem jelentett problémát a rengeteg információ. Ezzel párhuzamosan kidolgoztam egy energetikai és meditációs módszert, aminek az a neve: Omyno. Egy szűk évtizede indítottam el a magánpraxisomat, ami nagyon sikeres. Azokkal, akik felkerestek, sok problémát értettünk és oldottunk már meg közösen. Előadásokat, tanfolyamokat tartok és igyekszem minél több helyre eljuttatni a problémamegoldás legkülönbözőbb technikáit, az önfejlesztésben rejlő lehetőségeket és az ezzel járó gondolkodásmódot. Itt tartok most.