Ingyenes tanfolyam

Bevezetés a hipnózisba - Ingyenes online hipnózis alaptanfolyam

Az emberek többsége a hipnózist mind a mai napig varázslatnak, de legalábbis kerülendő bűbájnak tartja. Ezt őszintén sajnálja minden hipnoterapeuta, hipnotizőr, hipnózis kutató és azok is, akik csupán hobbiból ismerkednek ezzel a módszerrel. A hipnózist misztikus tannak tartani teljesen korszerűtlen nézet. Ahhoz azonban, hogy ezt megértsük, tudnunk kell, mi is a hipnózis.

Az emberek többsége a hipnózist mind a mai napig varázslatnak, de legalábbis kerülendő bűbájnak tartja. Ezt őszintén sajnálja minden hipnoterapeuta, hipnotizőr, hipnózis kutató és azok is, akik csupán hobbiból ismerkednek ezzel a módszerrel. A hipnózist misztikus tannak tartani teljesen korszerűtlen nézet. Ahhoz azonban, hogy ezt megértsük, tudnunk kell, mi is a hipnózis.

Mivel a hipnózis – a hipnotikus tudatállapot – fontos része a mindennapjainknak, óriási előnybe kerülnek azok, akik tudják, hogy pontosan miről van szó és hogyan kell használni. Ha egyszer megértetted, mekkora jelentősége van a módosult tudatállapotoknak az életünkben, biztos lehetsz benne, hogy sokkal könnyebben érhetsz el sikereket és kerülheted el a betegséget, a kudarcot és a traumatikus helyzeteket.

A hipnózis tanulható és bárki számára elsajátítható módszer. Elég, ha csupán magadon akarsz vele segíteni és sikerül egészségesebbé, nyugodtabbá, boldogabbá tenned az életed.
Máris megérte az a kis energia, amit belefektettél. Nem győzöm hangsúlyozni, ha ennél többet akarsz elérni – tulajdonképpen, ha bármit el akarsz érni – ennél hatékonyabb és egyszerűbb módszert nem fogsz találni.

Ahhoz, hogy megértsd, mi a hipnózis, nem kell elmenned egy tanfolyamra, bőven elég ha regisztrálsz itt a Hipnózis Akadémia Ingyenes Online tanfolyamára. Ennek a tanfolyamnak nem az a célja, hogy megtanulj tökéletesen hipnotizálni, hanem csupán annyi, hogy bevezessen a hipnózis világába, bemutassa az alapokat és megtapasztald mit is jelent a hipnotikus állapot és a hipnotikus gondolkodás.

Ha kezdő vagy és mindez érdekel, regisztrálj és gyakorolj velünk. Ha ezek után még mindig úgy érzed, érdekes lehet számodra a hipnózis, akkor szakadj el az online világtól és keress fel egy valódi tanfolyamot, ahol tapasztalt szakértőtől személyesen tanulhatod meg a hipnózis technikáit. Ennek a kurzusnak a célja a bepillantás a hipnózisba. Bár ez egy online alapozó hipnózis tanfolyam, kérlek ne feledd!

Hogyan működik a tanfolyam?

A jelentkezés után automatikus válasz e-mailben megkapod a tananyagokhoz a hozzáférést. Így akár azonnal el is tudod kezdeni.
Kb. egy hétre rá küldjük a záróteszt kódját is.

Kellemes tanulást kíván a Hipnózis Akadémia Csapata

Tematika

01

Első rész

1. A hipnózis definíciója
2. Hipnózis a hétköznapokban
3. A hipnózis rövid története
4. A hipnózis napjainkban
5. Híres emberek, akiknek segített a hipnózis
6. Hatfokú mélységmérő skála
7. Gyors út az ellazuláshoz – vezetett meditáció
8. Te mennyire vagy hipnotizálható?
9. Hipnobilitás tesztek

02

Második rész

10. A hipnózis hat szakasza
11. Ellazító technikák
12. A hipnózis folyamata: levitel – kihozatal
13. Fájdalomkezelés
14. Dehipnózis alaptechnikák
15. A hipnózisban rejlő lehetőségek
16. A te személyes kapcsolatod a hipnózissal
17. Gyorshipnózis bemutató
18. Záróteszt

Bevezetés a hipnózisba - ingyenes online alaptanfolyam jelentkezés

Az általad megadott e-mail címre elküldjük automatikus válasz e-mailben a belépési kódokat

  Adatkezelési tájékoztató*

  Hírlevél

  A Hipnózis Akadémia a megadott adatokat csak és kizárólag az újdonságokról, eseményekről szóló hírek közlésére használja. Bármikor meggondolhatod magad és megváltoztathatod a döntésed. Ha nem szeretnél több levelet kapni, vagy az adataid törlését szeretnéd kérni, kattints a leiratkozási linkre, vagy írj nekünk a hipnotizalunk@gmail.com címre. Mi minden esetben tiszteletben tartjuk a döntésed! Amennyiben elfogadod a feltételeket, kérlek kattints a jelölőnégyzetekre. Köszönjük a hozzájárulásod!

  Kattints a linkre és az Ingyenes tanfolyam jelszóval védett bejelentkezési felületére navigálunk: 1. rész , 2. rész
   
  A jelszót a jelentkezési lap elküldése után automaikusan e-mailben kapod meg

  1. rész

  Ingyenes tanfolyam

  Bevezető - Gyorsteszt - Hétköznapi tárgyak hipnózisa - Történet

  2. rész

  Ingyenes tanfolyam

  Hipnabilitás - Szakaszok - Lehetőségek - Haladó - Felhasználás

  Tájékoztatás

  Tájékoztatjuk a képzéseink iránt érdeklődőket, hogy egészségügyi tevékenységet nem végzünk. Képzéseink és szolgáltatásaink a szellemi jóllétet segítik elő. Bármilyen más jellegű (pl. pozitív irányú lelki vagy egészségügyi) változást sem kizárni, sem ígérni nem áll módunkban.

  Szolgáltatásainkat mindenki saját felelősségére veszi igénybe, saját mindenkori testi-lelki-szellemi állapotának figyelembe vételével.