Ingyenes tanfolyam

Ingyenes online hipnózis alaptanfolyam

Az emberek többsége a hipnózist mind a mai napig varázslatnak, de legalábbis kerülendő bűbájnak tartja. Ezt őszintén sajnálja minden hipnoterapeuta, hipnotizőr, hipnózis kutató és azok is, akik csupán hobbiból ismerkednek ezzel a módszerrel. A hipnózist misztikus tannak tartani teljesen korszerűtlen nézet. Ahhoz azonban, hogy ezt megértsük, tudnunk kell, mi is a hipnózis.

Az emberek többsége a hipnózist mind a mai napig varázslatnak, de legalábbis kerülendő bűbájnak tartja. Ezt őszintén sajnálja minden hipnoterapeuta, hipnotizőr, hipnózis kutató és azok is, akik csupán hobbiból ismerkednek ezzel a módszerrel. A hipnózist misztikus tannak tartani teljesen korszerűtlen nézet. Ahhoz azonban, hogy ezt megértsük, tudnunk kell, mi is a hipnózis.

Mivel a hipnózis – a hipnotikus tudatállapot – fontos része a mindennapjainknak, óriási előnybe kerülnek azok, akik tudják, hogy pontosan miről van szó és hogyan kell használni. Ha egyszer megértetted, mekkora jelentősége van a módosult tudatállapotoknak az életünkben, biztos lehetsz benne, hogy sokkal könnyebben érhetsz el sikereket és kerülheted el a betegséget, a kudarcot és a traumatikus helyzeteket.

A hipnózis tanulható és bárki számára elsajátítható módszer. Elég, ha csupán magadon akarsz vele segíteni és sikerül egészségesebbé, nyugodtabbá, boldogabbá tenned az életed.
Máris megérte az a kis energia, amit belefektettél. Nem győzöm hangsúlyozni, ha ennél többet akarsz elérni – tulajdonképpen, ha bármit el akarsz érni – ennél hatékonyabb és egyszerűbb módszert nem fogsz találni.

Ahhoz, hogy megértsd, mi a hipnózis, nem kell elmenned egy tanfolyamra, bőven elég ha regisztrálsz itt a Hipnózis Akadémia Ingyenes Online tanfolyamára. Ennek a tanfolyamnak nem az a célja, hogy megtanulj tökéletesen hipnotizálni, hanem csupán annyi, hogy bevezessen a hipnózis világába, bemutassa az alapokat és megtapasztald mit is jelent a hipnotikus állapot és a hipnotikus gondolkodás.

Ha kezdő vagy és mindez érdekel, regisztrálj és gyakorolj velünk. Ha ezek után még mindig úgy érzed, érdekes lehet számodra a hipnózis, akkor szakadj el az online világtól és keress fel egy valódi tanfolyamot, ahol tapasztalt szakértőtől személyesen tanulhatod meg a hipnózis technikáit. Ennek a kurzusnak a célja a bepillantás a hipnózisba. Bár ez egy online alapozó hipnózis tanfolyam, kérlek ne feledd! Online hipnózist tanulni olyan, mintha online tanulnál ketrecharcot, egészen addig nincs vele semmi baj, amíg nem kerülsz éles helyzetbe.

Hogyan működik a tanfolyam?

A regisztráció után következő hétfői napon kapod meg emailben a tananyaghoz a hozzáférést.
Egy hétre rá küldjük a záróteszt kódját. Ha az első héten nem töltöd ki a tesztet, a második héten még egyszer elküldjük a záróteszt belépési kódját.

Kellemes tanulást kíván a Hipnózis Akadémia Csapata

Tematika

01

Első rész

1. A hipnózis definíciója
2. Hipnózis a hétköznapokban
3. A hipnózis rövid története
4. A hipnózis napjainkban
5. Híres emberek, akiknek segített a hipnózis
6. Hatfokú mélységmérő skála
7. Gyors út az ellazuláshoz – vezetett meditáció
8. Te mennyire vagy hipnotizálható?
9. Hipnobilitás tesztek

02

Második rész

10. A hipnózis hat szakasza
11. Ellazító technikák
12. A hipnózis folyamata: levitel – kihozatal
13. Fájdalomkezelés
14. Dehipnózis alaptechnikák
15. A hipnózisban rejlő lehetőségek
16. A te személyes kapcsolatod a hipnózissal
17. Gyorshipnózis bemutató
18. Záróteszt

Jelentkezés

  Adatkezelési tájékoztató*

  Hírlevél

  A Hipnózis Akadémia a megadott adatokat csak és kizárólag az újdonságokról, eseményekről szóló hírek közlésére használja. Bármikor meggondolhatod magad és megváltoztathatod a döntésed. Ha nem szeretnél több levelet kapni, vagy az adataid törlését szeretnéd kérni, kattints a leiratkozási linkre, vagy írj nekünk a hipnotizalunk@gmail.com címre. Mi minden esetben tiszteletben tartjuk a döntésed! Amennyiben elfogadod a feltételeket, kérlek kattints a jelölőnégyzetekre. Köszönjük a hozzájárulásod!

  A telefonszám megadása nem kötelező, de a jelentkezők olyan sokszor adnak meg rossz, elgépelt e-mail címet, hogy úgy döntöttünk, beépítünk még egy lehetőséget a kapcsolatfelvételre. Figyelmeztetés! Ha a telefonszámodat is rosszul adod meg, akkor SMS-ben sem fog megérkezni hozzád a tanfolyam belépő kódja.

  Kattints a linkre és az Ingyenes tanfolyam jelszóval védett bejelentkezési felületére navigálunk: 1. rész , 2. rész
   
  A jelszót a jelentkezési lap elküldése után e-mailben kapod meg, ha az e-mail címedről visszaérkezik a levelünk és megadod a telefonszámod, akkor 24-órán belül SMS-t kapsz.

  1. rész

  Ingyenes tanfolyam

  Bevezető - Gyorsteszt - Hétköznapi tárgyak hipnózisa - Történet

  2. rész

  Ingyenes tanfolyam

  Hipnabilitás - Szakaszok - Lehetőségek - Haladó - Felhasználás

  Tájékoztatás

  Tájékoztatjuk a képzéseink iránt érdeklődőket, hogy egészségügyi tevékenységet nem végzünk. Képzéseink és szolgáltatásaink a szellemi jóllétet segítik elő. Bármilyen más jellegű (pl. pozitív irányú lelki vagy egészségügyi) változást sem kizárni, sem ígérni nem áll módunkban.

  Szolgáltatásainkat mindenki saját felelősségére veszi igénybe, saját mindenkori testi-lelki-szellemi állapotának figyelembe vételével.