Ügyfelek neked
egy nap alatt

Egy napos ügyfélszerző kurzus segítőknek, terapeutáknak, coachoknak, masszőröknek, tanácsadóknak, konzulenseknek természetgyógyászoknak, személyi edzőknek

2023. június 03-án szombaton, 10:00 - 17:30-ig
Élőben és Online is!
Jelentkezz az UTOLSÓ szabad helyek egyikére 20.000 Ft kedvezménnyel!

(FAR nyilvántartási szám: K/2023/046770)

Minden tudás az azonnali sikeres ügyfélszerzéshez

A kurzus abban segít, hogy koncentrálhass arra, amit megtanultál; gyakorlod a szakmád, segíts az embereken és ne azzal legyél elfoglalva, hogy pénzkeresés helyett energiát és pénzt áldozz az ügyfelek szerzésére.

A siker garantált

Nem kell vagyonokat költened, hogy beindítsd végre a vállalkozásod – a kampányaid fillérekből finanszírozhatod
Nem kell reklámeszközöket és marketinges ismereteket szerezned – egyetlen lényegre törő technikát tanítok az elejétől a végéig
Nem kell soklépcsős értékesítési tölcsért felépítened és végig vezetni rajta az ügyfeleket – mutatok egy rövidebb utat
Nem kell reklámszövegeket írnod – ami szükséges azt megkapod, vagy elkészíted a kurzuson
Nem kell azon aggódnod, hogy jól csinálod-e – azonnali visszajelzésre és eredményekre számíthatsz
Nem kell megjelenned a képzésen – bár nagyon hasznos, ha eljössz - online is elérhető és visszanézhető lesz
Nem kell mélyreható IT ismereteket szerezned - csak a legalapvetőbb eszközöket használjuk és azokat is egyszerűen

Nem kell...

Ez egy olyan segítő szakember lényegre törő képzése, aki maga is végigment a teljes folyamaton

Röviden rólam

Ha többet akarsz tudni a kép alatt találod a bemutatkozó videómat

Salinger Richárd vagyok, író, segítő, meditáció és hipnózis oktató, mentálhigiénés szakember. Ami itt, ezen a kurzuson sokkal fontosabb, mielőtt elkezdtem volna terápiával foglalkozni nagyjából tíz évet dolgoztam a reklámszakmában. Az Ügyfélszerző kurzus a reklám és a terápiás tapasztalataim keresztezéséből született. Kifejezetten azzal a szándékkal tartom meg ezt a képzést, hogy megosszam veletek minden tudásom a sikeres terápiaindításról és működtetésről.

2010-óta vagyok a segítő szakmában. Bár mára minden képzésem megtelik és az egyéni foglalkozásokra nem tudok időpontot adni, nem volt ez mindig így. Az első pár évben alig jöttek hozzám. 2012-ben az első képzésemen 5-en vettek részt. Pedig korábban sok évet töltöttem el a reklámszakmában, a kezdeti években mégsem tudtam az új hivatásomat hatékonyan kommunikálni.

Néhány évig eltartott mire megértettem, mit kell tennem, hogy beteljen és később se legyenek üresjáratok a praxisomban. Ezt a nagyon hasznos tapasztalatot és a hozzá tartozó kiemelkedően hatékony és egyszerű technikát osztom meg veled a képzésen. Nálad is megszüntetjük az üresjáratokat és megtanuljuk, mi az a két alapvető elem, ami szükséges a sikeres praxis elindításához.

Bizalmat építeni a segítő szakmában szlogenekkel, szép képekkel és képzéseket igazoló oklevelekkel nagyon nehéz

Az én tapasztalatom az, hogy a hagyományos online marketing eszközökkel szinte lehetetlen elfogadható tempóban üzletileg sikeres segítő vállalkozást, vagy praxist indítani. Ha már elindult és legalább valamennyire megy, az egészen más, akkor lehet ügyeskedni az online eszközökkel. Ha valamennyire már megy az ütlet, akkor is sokat segít és hatalmas lendületet ad, ha megérted, miért és hogyan jelentkezik valaki be egy terapeutához, coachoz vagy bármilyen más segítőhöz.

Ez a folyamat talán egyszerűnek tűnik, de az én őszinte sajnálatomra nem így van. A kiinduló, logikus elképzelés az, hogyha valakinek valami baja, elakadása, nehézsége van, akkor keres egy szakembert a környezetében vagy a neten és bejelentkezik! TÉVEDÉS! Ha ilyen egyszerű lenne a folyamat, nem tartott volna öt évig, mire tapasztalati úton rájövök, hogy mit kell tennem, ha a vállalkozásomban komolyan fejlődni szeretnék.

Mit tanulunk a kurzuson?

A képzés tematikája

01

A segítő piac teljes pénzügyi áttekintése

Mi mennyibe kerül? Mi mennyit ér? Mi a reális piaci középérték 2023-ban? Miért drága vagy olcsó valami? Mennyit és mire fizet egy átlagos vásárló ma a segítő piacon?

02

Jogszabályi ismeretek a gyakorlatban

Mi lehetsz és mi nem lehetsz a végzettségeddel és ezt hogyan hirdetheted? (továbbá cégforma, teaor, könyvelő, egyéb jogaid jogszabályokkal) Annyi a tévhit, hogy ezt mindenképpen tisztázni kell.

03

Árazás

Hogyan, mi alapján áraz a piac? Te hogyan árazd be magad? Mi az árazás természetes folyamata és mit kell tenned, hogy a lehető legjobban érezd magad a pénzügyeiddel?

01

Reklám, marketing, kommunikáció

Röviden a tévedésekről és a tévhitekről. Milyen ismeretekre nincs szükséged, pedig mindenki azt mondja, hogy van és te el is hiszed. Milyen ismeretekre van szükséged, amiről senki sem beszél.

02

Ügyfélszerzés

Hogyan szerezhetsz gyorsan és garantáltan ügyfeleket? Mire kíváncsi egy vevő és mire nem, ha segítségre van szüksége. Miért jön éppen hozzád? Lépésről lépésre mit kell tenned a sikerhez?

03

Önkorlátozó hitrendszer lebontása

Az elmélet után már csak a belső gátak lebontása marad hátra. Gyors és hatékony, megvilágító erejű technikák segítségével feloldjuk vagy félretoljuk a sikert korlátozó hitrendszered és blokkjaid.

A képzés segít a saját, személyes stratégiád kialakításában

Csak a végeredmény számít

Ez a kurzus egyáltalán nem egy elméleti program, hanem egy kifejezetten gyakorlati ismereteket átadó lehetőség. A nap végére – ha dolgozol - a kezedben lesznek azok az állomások, szépen leírva egymás után, amelyeken ha keresztülmész, nagyon hamar sikerül felfuttatnod a praxisod. Ez mindenkinek egyénileg más és más lesz. Igen, a te terved egészen más lesz, mint a melletted ülő kollégádé, mert te egy egészen más ember vagy mint ő és ezért más áll jól és más működik nála, mint nálad. Hogyan lesz egyénre szabott egy képzés, amin sokan vesznek részt? Nos, ezt majd meglátod és talán rögtön tanulsz egy trükköt, amit beépíthetsz a praxisodba.

Nekem öt évbe telt…

Az egész sok évvel ezelőtt úgy indult, hogy senki sem akarta elhinni nekem, hogy pályát módosítok. Amikor pedig látták, hogy komolyan gondolom, akkor teljesen hülyének néztek. Az akkori barátaim jelentős része egyáltalán nem tudott mit kezdeni velem és a kapcsolataim elkoptak. Az első évek nem menetek könnyen, főleg mert egyáltalán nem tudtam, hogy mit kellene tennem. Ez csak azért lényeges, mert manapság senki sem hiszi el, hogy valaha volt nekem is visszamondott tanfolyamom, teljesen üres hetek a naptáramban. Pedig leszámítva azokat, akik valakitől átvesznek egy már működő praxist vagy belépnek egy intézménybe, mindenki úgy kezd, hogy nagyon szeretné gyakorolni a szakmáját, de nem igazán érdeklődik iránta senki. Ha a kezdeti kínlódást és ügyetlenkedést szeretnéd elkerülni, akkor engedd meg, hogy végigvezesselek azon a folyamaton, ami lépésről lépésre megmutatja neked, hogy mit csinálsz jól, mit csinálhatnál jobban és hogyan fogsz eljutni az áhított célodhoz.  Nekem öt évbe telt mire megértettem mit kell tenni, szerintem te ne áldozz rá ennyi időt. Egy nap éppen elegendő lesz.

2023. 06. 03.

Ügyfelek neked egy nap alatt!

Online is részt vehetsz a képzésen!

Ha nem tudsz személyesen eljönni, akkor csatlakozz online

Így saját tempóban tudod majd feldolgozni az anyagot és akkor indítod a praxisod, amikor szeretnéd.
A képzés szempontjából sem árban, sem bármi másban nem teszünk különbséget jelenlevők és online résztvevők között.

A képzést nem streameljük, tehát nem adjuk élőben és nem a nyers, élő felvételeket tesszük elérhetővé. Vágást és szerkesztést követően a könnyen követhető formátum elérhető egy védett szerveren. 2023. június 07-én küldjük a hozzáférést az anyaghoz annak aki az online részvételt választja.
A videó anyag 1 hónapig lesz elérhető. Így ezalatt saját tempódban tudod feldolgozni a kurzus anyagát.

A képzés ára 75.000 Ft

Utolsó szabad helyek 20.000 Ft kedvezménnyel

Utolsó szabad helyek

01

75.000 Ft helyett most 55.000 Ft
UTOLSÓ SZABAD HELYEK

35.000 Ft előleg befizetésével biztosíthatod a helyed

A sikerhez 3 eszközt is adunk a nap végén

1. Általános jegyzet

Ebben a füzetben, minden benne van, amire általánosságban szükséged lehet, hogy gyorsan és hatékonyan szerezz ügyfeleket. Pl. (könyvelő és könyveléstechnika, hatékony reklámok és üzenetek)

2. Személyes terv

Ez a képzés Neked szól. A nap végén a kezedben lesz egy olyan terv, ami alapján pár hét vagy maximum egy hónap alatt képes leszel hatékonyan ügyfeleket gyűjteni magadnak.

3. Online felvételek

A képzést videóra rögzítjük. Az anyagot vágás és szerkesztés után minden résztvevő megkapja. Így minden információ, ami elhangzott még egy hónapig még elérhető lesz.

Az ügyfélszerzés stratégiájának van egy általános modellje, amit tudatosan vagy tudattalanul mindenki követ. Aki a modellt alkalmazza sikeres lesz, aki nem az csak nagyon lassan halad előre. Ugyanakkor nem elég a modell általános ismerete. Fontos, hogy személyre kell szabnunk a stratégiát és az éppen aktuális fejlődési szintünknek megfelelően kell alkalmazni. Egy nap elég arra, hogy megértsük mit kell tennünk és nagyjából egy hónap múlva már tökéletesen működő praxist vihetünk.

Bár ez a képzés most kifejezetten az ügyfélszerzésről szól, talán nem baj, ha belepillantasz egy néhány évvel ezelőtti tanfolyamomba, ahol az ember természetéről és az önkorlátozó fájdalmakról volt szó. Minden képzésemen arra törekszem, hogy érthetően és mellébeszélés nélkül adjam át azokat az ismereteket, amik mások számára is hasznosak és jól használhatóak lehetnek. Ezt a videót le fogom játszani a képzésen is, és meg fogsz lepődni mennyi hasznos információt tartogat még a számunkra.

Helyszín

1066 Budapest, Mozsár u. 2. Emeleti rendezvény központ

A képzés online is elérhető!

VOLT MOZSÁR KÁVÉZÓ
EMELETI KÖZPONT

2023.

JÚNIUS 03.
SZOMBAT
10:00-17:30-ig

Jelentkezés

  Adatkezelési tájékoztató*

  Hírlevél

  A Hipnózis Akadémia a megadott adatokat csak és kizárólag az újdonságokról, eseményekről szóló hírek közlésére használja. Bármikor meggondolhatod magad és megváltoztathatod a döntésed. Ha nem szeretnél több levelet kapni, vagy az adataid törlését szeretnéd kérni, kattints a leiratkozási linkre, vagy írj nekünk a hipnotizalunk@gmail.com címre. Mi minden esetben tiszteletben tartjuk a döntésed! Amennyiben elfogadod a feltételeket, kérlek kattints a jelölőnégyzetekre. Köszönjük a hozzájárulásod!

  Információk

  Érdemes lefotózni a képernyőt!

  01

  Időpont
  2023. 06. 03. szombat 10:00-17:30-ig

  02

  Helyszín
  1066 Budapest, Mozsár u. 2.

  03

  A képzés ára 75.000 Ft
  Most kedvezménnyel 55.000 Ft

  Kérdésed van?

  Vedd fel velünk a kapcsolatot

  Torma Krisztina
  Telefon: +36 30 889 3020
  E-mail: hipnotizalunk@gmail.com