A jelentkezés részletes feltételei
a hipnotikus nyelvhasználat képzésre

Technikai ismeretek, regisztrációs díj és rendszerkövetelmények

Gyakorlott számítógép használóknak talán megmosolyogtatóan hatnak a lenti irányelvek, de szeretnénk hangsúlyozni, hogy ide bárki jelentkezhet, aki jobban szeretne kommunikálni és bizony nem szükségszerű, hogy ez a vágy kéz a kézben jár az informatika iránti érdeklődéssel.

Az előregisztrációs biztosíték
3 000 Ft

A biztosítékot beszámítjuk vagy visszautaljuk.

FONTOS!

Bár a felvételi beszélgetés ingyenes, a felvételi beszélgetésre való jelentkezéshez 3 000 Ft előregisztrációs biztosítékot át kell utalni a bankszámlaszámunkra. Sikeres felvételi esetén ezt az összeget beszámítjuk a tandíjba, sikertelen felvétel vagy visszalépés esetén pedig visszautaljuk.

Mi az oka a regisztrációs díjnak?

Az előregisztrációs díjnak több oka is van. Az első, hogy olyanok jelentkezését várjuk, akik komolyan gondolják a teljes folyamatot és ennek hajlandóak ezzel az összeggel nyomatékot adni. A másik, hogy nem áll módunkban olyanok jelentkezését elfogadni, akik pillanatnyilag technikai ismeretek hiányában vagy bármilyen más okból nem tudnak egy banki utalást sikeresen végrehajtani. (Fontos, hogy ez nem minősít senkit, csupán egy online tanfolyam esetében túlságosan nagy vállalás lenne az alapvető netbanki ismeretek oktatását is belevenni a tananyagba.)

A zoom

A felvételi illetve a képzés következő fontos mérföldköve a Zoom alkalmazás magabiztos használata. Így a felvételi másik sarkalatos pontja, hogy le tudd tölteni az alkalmazást a neked testhezállóbb kommunikációs eszközre és aktívan képes legyél használni a felvételi alatt akár számítógépen, laptopon, tableten, akár telefonon, amelyiken neked kényelmesebb. A lényeg, hogy lássunk és halljunk téged és te is láss és hallj minket.

Előre látható felvételi beszélgetés időpontok

2020.08.27. 18:30 | 2020.09.01. 18:30 | 2020.09.03.17:00 | 2020.09.03 19:00

A jelentkezés véglegesítése

Az online jelentkezési lap kitöltése és elküldése még csupán a jelentkezésed szándékát jelzi felénk. A jelentkezésed véglegesítéséhez ki kell töltened egy hivatalos jelentkezési lapot, amit az online jelentkezési lapon megadott e-mail címre küldünk el.


Adatkezelési tájékoztató*

Hírlevél

A Hipnózis Akadémia a megadott adatokat csak és kizárólag az újdonságokról, eseményekről szóló hírek közlésére használja. Bármikor meggondolhatod magad és megváltoztathatod a döntésed. Ha nem szeretnél több levelet kapni, vagy az adataid törlését szeretnéd kérni, kattints a leiratkozási linkre, vagy írj nekünk a hipnotizalunk@gmail.com címre. Mi minden esetben tiszteletben tartjuk a döntésed! Amennyiben elfogadod a feltételeket, kérlek kattints a jelölőnégyzetekre. Köszönjük a hozzájárulásod!

A jelentkezéshez szükséges minden további paramétert elküldünk emailben!

Tehát ha érdekel a képzés, akkor nincs más dolgod, csupán jelentkezni az egyik felvételi időpontra.

A legfontosabb alapszabály!!!

Kérjük, hogy hidd el és tényleg vedd komolyan...

...a felvételi beszélgetés nem vizsga és nem is valamilyen minősítés, hanem ismerkedés egymással és ezzel a nem mindennapi tanulási lehetősséggel. Játék, amelyben megismerjük egymást. Ennyi és nem több.