Önhipnózis és meditáció
Online képzés

4 alkalmas képzés 1 hónapon keresztül + ajándék meditáció

Kipróbált és igazoltan hatékony módszer azoknak, akik pozitív változást szeretnének az életükben!

Hatékony technikák, korszerű szemlélet, elkötelezett oktató

Céljaink eléréséhez, a meditáció és hipnózis eredményes gyakorlásához, az elméleti oktatás mellett szükség van iránymutatásra a hétköznapi gyakorláshoz is. Ez a képzés mindkét területen magas fokú, hatékony segítséget nyújt.

Miért? Miért? Miért?

Miért boldogok egyesek, míg mások boldogtalanok? Miért sikerül egyeseknek - majdnem - minden, míg másoknak – szinte - semmi? Miért betegszenek meg emberek olyan körülmények között, amiben másoknak semmi bajuk nem lesz? Mit csinál másképpen egy népszerű ember, mint az, akit elkerül a hírnév? Miért lesz ugyanazon lehetőségek és körülmények között az egyik ember gazdag a másik szegény? Hogyan lehetséges, hogy egyesek magányra vannak ítélve, mások pedig könnyedén létesítenek és/vagy tartanak meg kapcsolatokat? Mitől lesz valakiből bajnok és miért vannak örök utolsók?

A válasz ezekre a kérdésekre rengeteg helyen keresheted és talán apróbb igazságokra itt-ott rálelhetsz. Olvashatsz filozófiát, járhatsz templomokba, utazhatsz szent helyekre, beszélgethetsz okos emberekkel, nézhetsz filmeket, motivációs videókat, sőt tanulhatsz pszichológiát és önismeretet és valószínűleg még rengeteg hasznos dolgot csinálhatsz. Mégis bármerre jársz, nem fogsz találni semmi igazán kézzelfoghatót, mert az igazi válasz, a megoldás a kérdéseidre a tudattalanodban van elrejtve.

A játék lényege...

...hogy rengeteg dologra bukkanhatsz a nagyvilágban, de valójában csak az lehet a tiéd, amit önmagadban is képes vagy megtalálni.

Ez a kurzus segít abban, hogy tökéletesen visszatérjen az energiád és az életkedved. Mint amikor még gyerek voltál és izgatottan vártad, hogy elinduljatok nyaralni vagy a vidámparkba. Úgy fogsz kikelni minden reggel az ágyból, hogy örülsz az új napban rejlő minden lehetőségnek. Hiszen már nem csak tudod, de át is éled, hogy minden, ami történik veled, a te érdekedben történik.

Végre valóban beindulnak a kreatív energiáid! És nem csak ötleteid lesznek, hanem megtalálod a megvalósításukhoz vezető legjobb társakat és a legrövidebb utat is. Illetve megtanulsz szelektálni az ötleteid között és elvetni azokat, amik nem szolgálják a valódi belső céljaid.

Egyre könnyebben találod meg a harmóniát. Ez nem jelenti azt, hogy néha nem billensz ki a középpontodból, de tudni fogod – ha szeretnéd -, hogy miért adtad át magad rövidebb-hosszabb időre a diszharmóniának és képes leszel visszatérni a harmóniába sokkal gyorsabban, mint korábban.

Megérted, hogyan működik a pénzfolyamat általában és megérted, hogy ezen belül, hogyan állsz te valójában a pénzhez. Az egészben az a legérdekesebb, ha nem szorongsz a pénzügyeken, akkor létrehozod azt a teret, amiben a tudattalanod a legkönnyebben tud számodra bőséget teremteni.

Ha nem szorongsz – vagy csak ritkán –, akkor nagyon pozitív hangulatot árasztasz magad körül. Az emberek keresni fogják a társaságod, csupán azért mert jó érzés egy felszabadult emberrel együtt lenni. Pusztán ezen a képességen keresztül olyan lehetőségekhez juthatsz, és olyan helyzeteket tapasztalhatsz meg, amelyek gyökeresen megváltoztathatják az életed.

Ha megtanulsz kapcsolatot teremteni a tudattalanoddal, akkor képes leszel bármikor visszatérni ahhoz az energiához, ami táplál. Így rengeteg betegségből, stresszhelyzetből, konfliktusból leszel képes kigyógyulni és kiszállni.

Ha a fentiek közül csupán egyetlen egy képességet elsajátítasz, már megérte a befektetett energia. A jó hír az, hogy minden egy forrásból táplálkozik, így ha megtanulsz csatlakozni a saját belső energiádhoz, akkor azonnal képes leszel minden lehetőséghez hozzáférni.

Ismerj meg több mint 20 hatékony önhipnózis és meditációs technikát!

Aktiváld azokat az érzelmek, amelyek megsokszorozzák a teremtő erőd!
Azonosítsd be és szüntesd meg az önkorlátozó szokásaid és hitrendszered!
Tanulmányozd és értsd meg a tudattalan természetét és működését!
Szabadulj meg a negatív érzelmektől, amelyek akadályoznak a fejlődésben!
Tanuld meg, hogyan kell átlépni a sérelmeken és segíts ezzel másoknak is!
Értsd meg, hogyan működik az ember öngyógyító rendszere és működtesd!
Engedd el végleg azokat az emlékeket, amelyek nem szolgának már!
Értsd meg a félelmek okait, az érzelmek működését!
Szerezz személyes tapasztalatokat és engedd, hogy könnyebb legyen az életed!

Ez a kurzus segít abban, hogy megtanuld és egyedül is alkalmazni tudd az önhipnózist és a meditációt.
A képzés előnye, hogy egy hónapon keresztül folyamatosan rákényszerít a gyakorlásra. Tehát nem csupán megtanulod a meditáció és az önhipnózis helyes technikáját, hanem folyamatosan gyakorlod is.

Így egy hónapon át minden héten lehetőséged lesz beszámolni arról, hogy hol tartasz a folyamatban. Felteheted a kérdéseid és gyakorlati válaszokat fogsz kapni. A képzés kiscsoportban történik, így biztosan jut elegendő idő mindenkire. Megvizsgáljuk és javítjuk a hibákat, egészen addig, amíg miden elméleti és gyakorlati ismeret a helyére kerül.

Alapozó alklamak

01

1. Az alapok megértése
Meditáció és önhipnózis.

Az önhipnózis folyamata, működési elve.

Lehetőségek és korlátok. A megfelelő tudatállapot elérése és megtartása. Alapvető hibák javítása. Önszuggesztiók. Mélyebb önismeret. Valódi célok.

02

2. A tökéletes önhipnózis
Haladó alapszint

Technikák, amelyek minden helyzetben működnek.

Blokkok megtalálása és oldása a testben és a tudatban. Optimális állapot rögzítése. Idő és tér kezelés a meditációban. Kritikus faktor felülírása. Bőség teremtés.

Haladó alkalmak

01

3. Haladó önhipnózis
Az új én első napja

Hagyd hogy valóra váljanak az álmaid!

A tökéletse önhipnózis folyamat megismerése. Önhipnózis script és meditációs technikák. Betegség, betegségtudat és öngyógyítás. Önhipnózis a hétköznapokban. A tökéletes transzállapot.

02

4. Mesterfok
Túl az önhipnózison

Az önmagukról kialakított álláspont transzformációja.

Mély meditációs ismeretek. Éber önhipnózis bármilyen helyzetben. A hipermátrix rendszerének megértése. Professzionális fájdalomcsillapítás. Cél és jövőprogramozás.

Hogyan történik a képzés?

Megtanulunk meditálni és az önhipnózist

BÁRHONNAN BEKAPCSOLÓDHATSZ...

A képzés kéthetente a Zoom alkalmazáson keresztül zajlik majd. Ha még nem hallottál róla, ez az alkalmazás okostelefonról és bármilyen számítógépről vagy tabletről elérhető. Nem kell tehát minden esetben otthon lenned, hanem lényegében bárhonnan, ahol van internet csatlakozhatsz csütörtökönként a képzéshez. Továbbá nem szükséges sem borotválkoznod sem sminkelned előtte, fodrászhoz se menj, ez kommunikációs tanfolyam, nem az számít, ki milyen szép.

Komoly segítség a vidékieknek és a külföldieknek

Ha tehát vidéken vagy külföldön élsz, akkor sem kell hosszú órákat utaznod. Egyszerűen bekapcsolódsz öt perccel a képzés indulása előtt. Megspórolod magadnak a parkolóhelyek keresgélését és az ebből fakadó stresszt.

Tandíj

A képzés ára 12.000 Ft/alkalom

Így összesen egy hónapos képzés ára 48.000 Ft
A képzés két részletben is fizethető. 24.000 Ft a jelentkezéskor további 24.000 Ft a harmadik alkalom előtt.

Időpontok

A KÉPZÉST MINDEN HÉTEN KEDDEN TARTJUK 18:30-20:30-IG ONLINE

01

ELSŐ IDŐPONT 2021. 02. 23. KEDD. 18:30

TOVÁBBI IDŐPONTOK: 2021.03. 02.| 2021. 03. 09| 2021. 03.16.

JELENTKEZÉS

AZ ONLINE JELENTKEZÉSI LAP KITÖLTÉSE ÉS ELKÜLDÉSE MÉG CSUPÁN A JELENTKEZÉSED SZÁNDÉKÁT JELZI FELÉNK. A JELENTKEZÉSED VÉGLEGESÍTÉSÉHEZ KI KELL TÖLTENED EGY HIVATALOS JELENTKEZÉSI LAPOT, AMIT AZ ONLINE JELENTKEZÉSI LAPON MEGADOTT E-MAIL CÍMRE KÜLDÜNK EL.

Adatkezelési tájékoztató*

Hírlevél

A Hipnózis Akadémia a megadott adatokat csak és kizárólag az újdonságokról, eseményekről szóló hírek közlésére használja. Bármikor meggondolhatod magad és megváltoztathatod a döntésed. Ha nem szeretnél több levelet kapni, vagy az adataid törlését szeretnéd kérni, kattints a leiratkozási linkre, vagy írj nekünk a hipnotizalunk@gmail.com címre. Mi minden esetben tiszteletben tartjuk a döntésed! Amennyiben elfogadod a feltételeket, kérlek kattints a jelölőnégyzetekre. Köszönjük a hozzájárulásod!