A befolyásolás
és meggyőzés titkai

Kommunikációs kurzus NEKED és mindazoknak, akik viták helyett szeretnek igen válaszokat kapni.

Tanulj meg úgy társalogni, hogy a beszélgető partnered csak a változást veszi észre az életében és arról fogalma sem lesz, mi is történt vele valójában.

A tanfolyamon lépésről lépésre vezetlek végig azokon a nagyon korszerű elveken és technikákon, amelyeket alkalmazva tökéletes beszélgetőpartner válhat belőled, aki úgy tud irányítani bármilyen beszélgetést, ahogy neki az a legmegfelelőbb.

Ezen a két hétvégén megérted, hogy mi is történik valójában akkor, amikor emberek tárgyalnak, egyeztetnek, pletykálnak, vitatkoznak egymással. Megtanulsz „gondolatot olvasni” csupán azzal, hogy világosan fogod látni, milyen folyamatok zajlanak le a beszélgetések alatt az emberek fejében. Mire a képzés végére érsz, minden beszélgetőpartnered nyitott könyvvé válik számodra.

Helyesen társalogni valójában nem más, mint egy gondolkodásmód, ami magabiztosságot és nyugalmat ad még azokban a helyzetekben is, amelyeken eddig nem tudtál uralkodni. Ha megtanulsz beszélgetni, hirtelen azt veszed észre, hogy az életedben minden könnyebbé vált.

Tanuld meg, hogyan tudhatod meg biztosan, ha hazudnak neked
Tanuld meg, hogyan kell dicsérni és bókolni, hogy elérd vele a célod, bármi is legyen az
Tanuld meg, hogyan lehetsz érdekes beszélgetés közben
Tanuld meg, hogyan használhatod a szavaid mágikus erejét
Tanulj meg bármilyen helyzetből beszélgetést indítani
Tanuld meg, hogyan tudsz egy beszélgetést fenntartani
Tanuld meg, hogyan tudsz egy beszélgetést befejezni azonnal, sértődés nélkül
Tanulj meg beszélgetni úgy, hogy az ne legyen erőltetett, fárasztó és a te céljaid szolgálja

Gyors
bemutatkozás

Salinger Richárd vagyok író, terapeuta, regisztrált hipnózis instruktor, meditáció oktató. Már általános iskola harmadik osztályában én írtam a mikulásünnepség forgatókönyvét és azóta – nagyjából 36 éve – megállás nélkül szavakkal dolgozom. Bejártam mindent, amit egy író bejárhat a nagy sikerektől a nagy bukásokon át. Dolgoztam színházban, újságnál, tévében, nagyjátékfilmeken és a reklámszakmában. 2002 óta folyamatosan jelennek meg könyveim. 2010-ben érdeklődésem a gondolkodási rendszerek tanulmányozása felé fordult és azóta terapeutaként is igyekszem segíteni az emberek legkülönbözőbb problémáin. A terápiás munka során figyeltem fel arra, hogy rengeteg problémát elkerülhetnének a hozzám fordulók, ha rendelkeznénk a beszélgetés és meggyőzés művészetének ismeretével. Sokszor egy ülés végén azon kapom magam, hogy mondatokat dolgozunk ki, amelyek sorvezetőként, sőt sokszor megoldásként szolgálhatnak kritikus helyzetekre. – Gondolom, érdekel, hogy milyen helyzet lehetséges, amelyben egy (igen egyetlen) jól megválasztott mondat megoldást kínálhat. Szinte minden élethelyzet ilyen. – Hogy segítsek azoknak, akik szeretnék a nyelvet hatékonyan a saját hasznukra fordítani, kidolgoztam és elindítottam egy kommunikációs kurzust. De az már a következő bekezdés témája…

Miért indítottam kommunikációs kurzust?

Mert nagyon nagy valószínűséggel szükséged van rá neked is, legalábbis ez a tapasztalatom. Két okból elengedhetetlen, hogy megtanulj helyesen kommunikálni. Az első, hogy bármilyen helyzetben meg tudj győzni másokat arról, amit te szeretnél, a második, hogy felismerd és kezelni tudd, ha mások szeretnének meggyőzni valamiről, amit te nem szeretnél. Azok, akikkel valamilyen konkrét cél érdekében közösen dolgoztuk ki adott helyzetekre felhasználható mondatokat, elképesztő magas arányban arattak sokszor lehetetlennek tűnő helyzetekben is sikert. Fontos, hogy nem csodákról van szó, csupán arról, hogy egy-egy adott szituációból sikerült kihozni a maximumot.

Az eddigieken kívül mire kínál még megoldásokat a kurzus?

 • Jobban figyelnek arra, amit mondasz
 • Percek alatt meg tudod szerezni egy lány (vagy fiú esetleg férfi vagy nő) telefonszámát
 • Szüleid vagy gyerekeid sokkal jobban hallgatnak majd rád és megfontolják a javaslataid
 • Végre tisztázhatod a főnököddel, hogy valójában te vagy a főnök
 • Több üzleti partnert, pácienst, vevőt leszel képes szerezni
 • Fontosnak tartják majd a véleményed
 • Képes leszel könnyedén és szellemesen válaszolni minden helyzetben
 • Sokkal, sokkal, sokkal meggyőzöbbé válsz a magánéletben és az üzleti életben is
 • Mielőtt kérsz, már tudni fogod, hogy IGEN-t mondatank majd neked
 • Minden kellemetlen szituációra lesznek kész válaszaid

Összefoglalva

Ha szeretetnél magabiztos lenni bármilyen társalgási szituációban, mert rendelkezel minden ismerettel, ami a meggyőzéshez, a befolyásoláshoz és az együttműködéshez szükséges, akkor igen, ezt a kurzust érdemes elvégezned.

Ha még nem untad meg és ezeket a sorokat olvasod, egészen biztos vagyok benne, hogy itt az ideje átvenned az irányítást a szavaid és mondataid felett. Mert ha a mondanivalódat képes vagy helyes mederben tartani, akkor képes vagy a gondolataid irányítani, a gondolataid irányításával pedig képes vagy irányítani az életed. Ezen a tanfolyamon megmutatom neked, hogyan lehetséges mindez a lehető legegyszerűbben.

Két hétvége

A befolyásolás és meggyőzés titkai kurzus

01

Első hétvége

A helyzetolvasás nagykönyve
Hogyan térképezd fel a beszélgetőtársat pillanatok alatt, mielőtt bármit is mondanál.
Megnyitások
Kipróbált és bevált technikák, hogyan indíts egy beszélgetést – akár ismeretlenekkel -, hogy rögtön felfigyeljenek rád.
Dicséret és hízelgés helyett
Mindenki szereti, ha dicsérik, mégis a legtöbb esetben hatalmas hiba a hízelgés. (A beszélgetőpartner rögtön azt hiszi, hogy el akarsz neki adni valamit.) Tanuld meg, hogyan dicsérj és bókolj, hogy az üzenet célba érjen.
Kölcsönösség
Megtanulod, hogy valójában mitől találsz valakit szimpatikusnak és mitől ellenszenvesnek. Így képes leszel tudatosan irányítani a kommunikáció egészét és – ha akarod – mindenki szimpatikusnak talál majd.
Témaválasztás
Hogyan kerüld el a kényszeredett beszélgetéseket és okozzon a társalgás alatt minden veled töltött pillanat felszabadult örömet.
Kérés és visszautasítás
Hogyan kérj úgy, hogy a másik már fel is ajánlja azt, amit szeretnél, mielőtt te kérnéd meg. Hogyan utasíts vissza bármit sértődés nélkül és hogyan előzd meg, ha kérni akarnak tőled.
A befolyásolás 12 legfontosabb szabálya
Útikalauz lépésről lépésre, bármilyen társalgási helyzetben, hogyan vedd át az irányítást és beszélgess úgy, hogy minden éppen úgy történjen, ahogyan szeretnéd.
Minták és példák
Ahhoz, hogy frappáns válaszokat tudj adni, eleinte egyáltalán nem árt, ha vannak példák, amikből meríthetsz. Rengeteg példával és mintával ismerkedsz meg a négy nap alatt.

02

Második hétvége

A törvényekről
Ismerd meg a meggyőzés törvényeit, hogy soha, semmilyen körülmények között ne tegyél vagy mondjál olyat, ami nem szolgálja egy beszélgetésben a céljaid.
Hazugságdetektor
Tudd, hogy mikor hazudnak neked és legyél képes arra, hogy a megfelelő nyelvi technikákkal bárkiről ki tudd deríteni, hogy mikor mond igazad, mikor füllent és mikor hazudik.
Kifogáskezelés
Tanuld meg kezelni a kifogásokat, minden helyzetben és a saját javadra fordítani bármilyen beszélgetésben a beszélgetőpartnered minden fontos mondatát.
Átkeretezés
Értsd meg, hogyan adhatunk a szavaknak jelentést és hogyan írhatjuk át a jelentéseket. Így kis gyakorlással képes leszel bárkit bármiről meggyőzni.
Az IGEN válasz
Építs fel komplex beszélgetési struktúrákat, értsd meg, hogy mire reagálnak az emberek pozitívan, tanulj meg, olyan nagyon egyszerű trükköket, aminek a hatására SENKI SEM AKAR NEKED NEMET MONDANI. Így valójában, nem te kényszeríted ki az IGEN választ, hanem a beszélgetőpartnered akar majd tökéletesen együttműködni.
Eladni bármit bárkinek
Nos, ez lehetetlen. De tudni, hogy kinek mit lehet eladni és a leghatékonyabban meggyőzni arról, hogy vásároljon, ez viszont sokkal könnyebb, mint gondolnád.
Éber hipnózis – alapok
Tanuld meg, hogyan lehetséges éber állapotban hipnózist létrehozni. Hogyan tudsz fájdalmat csillapítani, félelmet eloszlatni, erőt adni csupán a szavaid erejével.

Mi változik az életedben, ha elvégzed ezt a kurzust?

Hogy eljuss oda az életedben ahová szeretnél, ahhoz társakra (partnerekre, barátokra, üzlettársakra, szerelmekre stb.) van szükséged. Világos, hogy társak nélkül soha semmi nem történik veled. Akkor fogsz azoktól, akik az életben szembejönnek veled támogatást kapni, ha meggyőző vagy. Ezen a kurzuson ezt tanulod meg. Hogy hová lehet eljutni, ha sokan támogatnak? Erre a kérdésre szerintem tudod a választ. Azért leírom az én tapasztalatomat: Bárhová, ahová csak szeretnél.

A befolyásolás és meggyőzés titkai kurzus ára

120.000 Ft

Részletfizetés lehetséges:
30.000 Ft a tanfolyamra való jelentkezésed elfogadásakor.
45.000 Ft az első hétvégéig. 45.000 Ft a második hétvégéig.
Külön kérésre egyéni fizetési ütemezés kérhető.

Ár-érték arányban a legjobb

Kommunikációs képzésből rengeteget lehet találni, de minőségi képzésből keveset

A következő képzés időpontjai

01

első hétvége
szervezés alatt

02

második hétvége
szervezés alatt

Mozsár kávézó
és étterem emeleti különterme

2021

szervezés alatt

Érdemes-e neked jelentkezni a kurzusra?

Ez a kurzus biztos, hogy a világon szinte mindenkit érdekel, hiszen alapvetően egy olyan hiányosságot pótol, amit már általános és középiskolában kötelező lenne tanítani. Nem értékesítési tanfolyam, nem NLP kurzus, és nem is önérvényesítő kommunikáció tanfolyam, hanem egy világos és érthető elméleti és főleg gyakorlati képzés arról, miért kommunikálunk sok helyzetben rosszul és hogyan kommunikáljunk helyette, hogy a céljainkat elérjük. Ha úgy érzed, tudnál előrelépni a szüleiddel, a gyerekeiddel, a másik nemmel, a főnököddel, a barátaiddal, üzletfeleiddel való társalgásban, akkor nem érdemes sokat töprengeni, gyere el.

Ha hasznosnak látod, mélyedj el jobban a meggyőzés, a befolyásolás, a társalgás művészetében és te fogsz a végén a legjobban meglepődni, hogy beszélgetni és befolyásolni erőlködés nélkül mennyire egyszerű, hasznos és főleg mennyire szórakoztató tevékenység.

Salinger Richárd
A.I.A. hipnózis insturktor

JELENTKEZÉS

  Adatkezelési tájékoztató*

  Hírlevél

  A Hipnózis Akadémia a megadott adatokat csak és kizárólag az újdonságokról, eseményekről szóló hírek közlésére használja. Bármikor meggondolhatod magad és megváltoztathatod a döntésed. Ha nem szeretnél több levelet kapni, vagy az adataid törlését szeretnéd kérni, kattints a leiratkozási linkre, vagy írj nekünk a hipnotizalunk@gmail.com címre. Mi minden esetben tiszteletben tartjuk a döntésed! Amennyiben elfogadod a feltételeket, kérlek kattints a jelölőnégyzetekre. Köszönjük a hozzájárulásod!

  Ha nagyon türelmetlen vagy és máris szeretnéd elkezdeni a tanulást, akkor nézd át a meggyőző beszélgetés alábbi 8 alapelvét:

  01

  Segíts meglátni a jutalmat a folyamat végén

  Sokszor már az problémát okozhat egy beszélgetésben, hogy a másik fél valójában egyáltalán nincs tisztába a tettei következményeivel. Hazánkban különösen nagy hagyománya van annak a hitnek, hogy a tetteinknek – pozitív és negatív esetben egyaránt – nincsenek következményei. Nos, ez egy nyilvánvaló tévedés. Akár motiválni, akár lebeszélni akarsz valakit, az egyik leghatékonyabb módszer, ha képzeletben a jövőbe repíted, és nagyon plasztikusan végigveszitek, hogy mi lesz a tettei eredménye és következménye.

  02

  Maradj csöndben

  A kulcs az, hogy a csend kényelmetlen a nyugati kultúrákban. Ha csendben vagy, kijelented, hogy ura vagy önmagadnak és a reakcióidnak, és nem félsz a hallgatástól. Annyira nyugodt és magabiztos vagy, hogy nem szükséges beszélned ahhoz, hogy igazold a jelenléted. Ha csendben vagy a másik előbb-utóbb beszélni kezd, te pedig figyelhetsz. Ezen kívül, amíg csendben vagy, egészen biztos, hogy nem mondasz valamit, amit később megbánsz. Ha örökké csendben vagy, az nyilván nem tesz jót, de ha a befolyásolás eszközeként használod, azzal hatalmas hatást érhetsz el.

  03

  Önreflexió

  Értsd meg, hogyan gondolkodik magáról a beszélgetőpartnered. Talán okosabbnak képzeli magát az átlagnál, talán nem szeretné, ha többet gondolnál róla, minthogy ő egy egyszerű, tisztességes melós. Talán azt akarja, hogy felnézzenek rá, talán ő akar felnézni másokra. A legfontosabb alapszabály, hogy a lehető leghamarabb megértsd, mit akar mutatni magáról a másik és mit szeretne elrejteni. Ennek a tudásnak a birtokában már te döntöd el, hogy segítesz neki rejtőzködni vagy lerántod róla a leplet. A kellő emberismeret segítségével és megfelelő technikák használatával, hamar sikerülhet beférkőzni a beszélgetőpartnered védelmi vonala mögé.

  04

  Kérdezz

  A Bibliában az a tanítás, hogy: „Kérj és megadatik”. A befolyásolás tudománya kevésbé misztikus. Itt az a tanítás, hogy: „Kérdezz és válaszolnak”. A legtöbb esetben a legegyszerűbb út a legkönnyebb. Ha megtanulod, hogyan kell jól kérdezni, akkor az információszerzés szinte magától fog működni. Ha pedig mellébeszélnek, vagy nem válaszolnak? Nos, világos, hogy az is egy válasz.

  05

  Ismerj több technikát

  Mivel minden ember „másképpen egyforma”, a legtöbb esetben nem lesz elegendő egy technikát alkalmaznod. Ha valamilyen megközelítés nem válik be, akkor ne habozz, próbálkozz máshonnan, ha az sem megy, akkor próbálj egy harmadik utat. Ha valóban meggyőző szeretnél lenni, akkor képesnek kell lenned alkalmazkodni a beszélgetőpartnered igényeihez és vakfoltjaihoz.

  06

  Szabj határidőt

  Talán te is tudod, hogyha nincsenek határidők, akkor örökké úgy fogod érezni, hogy ráérsz még a cselekvéssel, és így hiába a legjobb szándék, a terved soha sem valósítod meg. Ha beszélgetés közben a partnered rá akarod venni valamire, akkor az egyik legfontosabb, hogy szabj határidőt a cselekvésre. Lehet ez néhány másodperc vagy akár ritka esetben egy hónap – annál messzebb már kevés cél reális, de semmiképpen sem engedd, hogy a határidő a „majd ha úgy alakul” legyen. Biztos, hogy találkoztál már te is a határidő erejével. Bizony kegyetlen dolog lekésni valamiről, amire nagyon vágyunk, csupán azért mert túl sokáig halogattuk a döntést.

  07

  Beszélj a partner nyelvén

  Meg kell tanulnod a beszélgetőpartnered nyelvén beszélni. Ez egyszerre jelenti, hogy képes vagy olyan szavakat és gondolatmenetet használni, amivel a lehető legközelebb érzi magát hozzád, de közben meg tudod tartani az üzeneted pontosságát. Ahogy Albert Einstein mondta: “A lehető legegyszerűbben közelítsünk meg mindent, de annál semmivel sem egyszerűbben.”

  08

  Ne lepődj meg semmin

  Ez talán a legfontosabb eszköz arra, hogy biztonságban érezd magad bármilyen társalgás közben. Azon valószínűleg nem vitatkozunk, hogy az életben – szinte – bármi megtörténhet. Egy beszélgetés közben egészen vad dolgok is kiderülhetnek. Ha ezen meghökkensz (mint ahogyan sokszor valójában ez is a beszélgetőpartnered célja), akkor kizökkensz, elveszíted a jelenlétet és az irányítást. Ha viszont azt mondod mindenre, hogy oké, nagyon érdekes, akkor a beszélgetőpartnered fog kizökkeni és megnyílik a terület, amin besétálhatsz a bizalmába.