Átfogó
Hipnózisképzés

A kezdőtől a professzionális szintig

Ezen az Átfogó Hipnózisképzésen megismerheted a hipnózist. Megtudhatod és megtanulhatod mi lehetséges és mi nem lehetséges ezzel a módszerrel, az alapoktól egészen a professzionális szintig.
2021. október 2-3., 16-17., október 30-31.

A kezdőtől a professzionális szintig

Valódi ismeretek nem csak a hipnózisban, hanem bármilyen - nem orvosi - praxis elindításában és gyakorlatában is!

Ezen az Átfogó Hipnózisképzésen megismerheted a hipnózist.  Három hétvége alatt megértheted és megtanulhatod az elméd és a tudattalan valódi működési elvét. Ha már képes leszel alkalmazni a tanultakat, egészen új távlatok nyílnak meg számodra. ITTHON EZ A KÉPZÉS PILLANATNYILAG MESSZE A LEGjOBB ÁR-ÉRTÉK ARÁNYÚ HIPNÓZISTANFOLYAM.

 

Ha csak úgy általában érdeklődsz a hipnózis iránt és leginkább arra vagy kíváncsi, hogy milyen is a hipnotikus állapot, melyek a hipnózisról való gondolkodás alapjai, mennyire vagy hipnobilis (hipnotizálható), hogyan állapítható meg valakiről a hipnobilitás és a hipnózis alkalmazásának valódi mélységeit meghagyod másoknak, akkor teljesen fölösleges elmenned egy tanfolyamra. Iratkozz fel a Bevezető a hipnózisba ingyenes online kurzusra és ismerd meg az alapokat. Klikk a jelentkezésért!

MI A VALÓSÁG?

Valóság az, amit annak képzelsz és minél jobban elhiszed annál valóságosabb

Hipnózissal képesek vagyunk a színfalak mögé nézni. Így a valóságot megváltoztathatjuk, ha tényleg szeretnénk.

A képzésről általában

átfogó hipnózis ismeretek – személyre szabott oktatás – utánkövetés – praxisépítés

Kíváncsi vagy a hipnózis valódi mélységeire? Meg akarod tudni, hogy neked mi a legtesthezállóbb a rengeteg hipnózistechnika közül? Szeretnél eligazodni a különböző hipnózis, coach, önfejlesztő és spirituális iskolák között? Ismereteid bővítésére, hatékony továbbképzésre vágysz? Mindezt gyorsan és a legjobb ár-érték arányban szeretnéd? Érthető.

Ha nemcsak egy-egy szegmensét szeretnéd megismerni modulonként, hanem egyben szeretnéd látni a teljes képet a hipnózisról. Ha szakmailag valóban felkészült szeretnél lenni. Ha a hipnózis képzés elvégzése után ingyenes gyakorlási lehetőséget szeretnél. Ha örülnél komoly gyakorlati segítségnek a – nem orvosi – praxisod felépítésében. Ha meglévő coach, trainer, masszőr, kineziológus stb. végzettséged bővítéséhez keresel újabb ismereteket…akkor jó helyen jársz.

"Az agy nem eredmények elérésére lett tervezve, hanem irányokat követ. Ha ismered az agyad működését, akkor te magad állíthatod be a saját irányaidat. Ha nem, akkor más állítja be helyetted."

Richard Bandler

Átfogó Hipnózistanfolyam tananyag

Három hétvége

Vizsgakövetelmény

100 kérdésből álló teszt kitöltése
2 hipnózis script megírása
1 hipnózisfolyamat teljes bemutatása

01

Stabil
alapok

Lényegében megtanulunk alapszinten biztonságosan hipnotizálni.
Senki nem megy el úgy, hogy vasárnap estére ne tudna megcsinálni egy hipnózis folyamatot és néhány alap hipnózistrükköt.

hipnózis történet
hipnózis elmélet
az elme működése
hipnotizőr, varázsló, mágus
hipnobilitás tesztek
felkészülés a hipnózisra
hipnotikus fogékonyság
alap indukciós tecthnikák
hipnotikus eszközök (inga, fény, gyűrű stb.)
Dave Elman gyakorlat
progresszív relaxáció
raport
frakcionálás
alap mélyítés
professzionális mélyítés
tó, felhő, szám deepening
instant problémamegoldás
szuggesztiók
direkt instrukciók
dehipnózis technikák
alap hipnózis trükkök
önhipnózis

02

Haladó
technikák

Mélyen elmerülünk az ismeretekben, az egyéni és csoporthipnózis technikákban.
Elkezdjük kialakítani a megfelelő kommunikációs stílust. Magas szintű magabiztosság alakul ki a hétvégére.

scriptírás szabályai
hipnotikus nyelvi technikák
Ericssoni hipnózis
tolvajnyelv
nonverbális hipnózis
éber hipnózis
instant problémafeltárás
Mi a kérdések királya?
poszthipnotikus szuggesztiók
fogyás, fóbiakezelés
dohányzás, kudarckezelés
pénz, siker, önmenedzselés
transzformáció
hipnózisülés folyamata
önsegítő hipnózistechnikák
problémasablon használata
regresszió, reinkarnáció
gondolatolvasás alapszinten
rapid indukció
sleep talk technika
haladó hipnózis trükkök

03

Professzionális gyakorlat
vizsga

Felkészülés a hipnózis típusok hatékony alkalmazására a gyakorlatban.
Akármi is a célod a képzéssel, itt komolyan el fogsz gondolkodni azon, hogy beépíted az életedbe professzionálisan a hipnózist.

ezoterikus iskolák elemzése
csodák megértése
professzionális hipnózis
csoporthipnózis
hatékonyság ellenőrzés
belső tisztítás
fájdalomkezelés
metafora használat
hipnocoaching
társalgási hipnózis
teljesítményfokozás
célok elérése
színpadi hipnózis alapok
magnetizmus alapok
hipnotikus kóma
rapidindukció gyakorlás
manipuláció és védekezés
hipnózistér
praxisépítés
marketing
VIZSGA

Amit kaphatsz
a hipnózisképzéstől

A képzés időtartama

Miért éppen három hétvége?

Több mint nyolc éve tartok különböző tanfolyamokat és az a tapasztalatom, hogy egy hétvége alatt nem lehet megtanulni semmit. Egy hétvége alatt megmutathatnak valamit, ami neked nagyon tetszik. Talán érezheted úgy, hogy ez majd egyszer nagyon fog menni, de megtanulni bármit két nap alatt szinte lehetetlen. Ezért én egy hétvégés tanfolyamot csak továbbképzéseknél és különleges esetekben tartok.

Két hétvége már jelentősen biztatóbb képzési forma. Itt a két alaklom között van egy kis idő, hogy leülepedjen az anyag. A második hétvége elején rövid ismétlés és gyakorlás visszaráz a folyamatba. Már nem vagy teljesen kezdő, nem ez az első találkozásod az anyaggal. Tanulótársaid magabiztossága is ugrásszerűen megnő, ami inspirálóan hat rád. Megismeritek egymást, ez mindenkit megerősít. A második hétvégén már sokkal jobban beépül az anyag és gyakorlativá válik a tudásod.

A három hétvégés képzés még a korábbiakon túl is egészen új lehetőségeket nyújt. Az ötödik napra már te is elvárod magadtól, hogy rendelkezz ismeretekkel, tapasztalatokkal. A tapasztalatokon keresztül felgyorsul a megértésed és a fejlődésed. Egyre relevánsabb kérdéseket teszel fel, egyre nagyobb a magabiztossága a csoportnak. Jól érezhető a fejlődés.

A képzések végén, ha lehet – A.S.H. hipnózisiskolában kötelező – mindig tartok vizsgát. A vizsga nem arról szól, hogy mit nem tudsz és főleg nem arról, hogy bántson valaki. Ez egy próbatétel, amire a kurzus folyamatosan felkészít. Itt most egyedül kell megpróbálnod, amit eddig gyakoroltál.

A vizsga kulcsfontosságú, mert valójában a vizsga az ismeretekbe való igazi beavatás hosszú pillanata.

A három hétvégés képzések után, tapasztalataim szerint, gyakorolni kell. Természetesen soha nem árt az elméleti képzés, de okosabb, ha hagyunk magunknak időt gyakorlásra és az ismeretek feldolgozására. Ha már minden beépült és még szeretnél tanulni, akkor érdemes körülnézned, hogy milyen továbbképzési lehetőségek vannak.

A hipnózist rengeteg formában tanítják. Tapasztalataim szerint ahhoz, hogy elsajátítsd a hipnózis-alapiskola tananyagát egészen biztosan elég három hétvége, a többi időhúzás.

Ha a három hétvége után úgy érzed, szeretnél gyakorolni, továbbfejlődni, nálam arra is van lehetőség.

Hipnózis itt és most!

KORSZERŰ, ÁTFOGÓ ÉS KÖZÉRTHETŐ OLVASMÁNY... ...NINCS MA MAGYARUL A TÉMÁBAN, EZÉRT ÍRTAM EZT A KÖNYVET.

"A hipnózis univerzális tudomány és művészet egyben, nem korlátozódik az orvoslásra vagy a színpadi trükkökre. Különösen nem valamiféle gonosz erőt, fekete mágiát kell a szó mögé képzelni, amivel védteleneket és ártatlanokat lehet akaratuk ellenére megbűvölni. Amikor hipnózisról beszélünk, sokkal inkább egy gondolkodásmódot és egy nagyon tág technikai repertoárt érdemes elképzelni. Ezt a különleges gondolkodásmód az élet minden területén hasznosítható a sportolók vagy kollégák teljesítményfokozásától az udvarláson keresztül egészen a masszőrök, tanárok, reklámszakemberek vagy szülők hatóerejének és meggyőzőerejének növeléséig."

Az árképzés

Szerintem elég bosszantó az alternatív oktatás árképzése. Persze tisztában vagyok azzal, hogy mindennek annyi az ára, amennyit a piac kifizet. Csakhogy általában a tanfolyam elején senki nem tudja, hogy pontosan mit kap a pénzéért, ezért valójában nem a leendő tudást fizeted ki, hanem a márkát vagy a világhírű oktató hírnevét. A márka vagy a világhírű oktató pedig sokszor egészen elképesztő összegeket kér. Akármennyire is bízol a sikeres változásban vagy a megvilágosodásban, akármekkora rajongója vagy a messze földön híres mesternek, biztos lehetsz benne, hogy nem a tanfolyam őrülten magas ára az, ami garantálja a minőséget. Nem kell ahhoz közgazdásznak lenni, hogy tudjuk, egy bizonyos összeg fölött nem lehet mit adni hétvégenként.

És persze a másik oldalon ott van a rengeteg állítólagos leértékelés. Mostanában néha a neten lehet látni 10-20 ezer forintos hipnózis tanfolyamokat is. Szerintem azokra ne menj el. Nem azért mert biztos rosszak, hanem azért mert ahogyan a többszázezres tanfolyamok indokolatlanul drágák, úgy ezek indokolatlanul olcsók. A nagyon alacsony árnak biztosan jó oka van, de akármi is az, a minőséget ez a fajta árképzés nem garantálja. Viszont az olcsó tanfolyam elveheti a kedved a hipnózistól és az nagyobb baj, mintha még vársz egy kicsit, amíg nem megterhelő kifizetni egy jó ár-érték arányú képzést. Az alapok megértéséhez egyébként sincs szükség pénzre. Klikk ide az ingyenes online tanfolyamért!

ITTHON EZ A KÉPZÉS PILLANATNYILAG MESSZE A LEGjOBB ÁR-ÉRTÉK ARÁNYÚ HIPNÓZISTANFOLYAM!

A hipnózist csak igényes oktatóval és átgondolt tematikával érdemes tanulni. Mert hipnotizálni megtanulni nem nehéz – néha te is csinálod, csak nem tudsz róla vagy nem így hívod –, de megérteni, hogy a hipnózisban rejlő lehetőségek és távlatok hová vezethetnek el téged, azt egy hétvégén, leértékelt áron nem tanítja senki.

Nem célom az árral kitűnni sem felfelé sem lefelé. Helyette a képzés minőségére és komplexitására helyezem a hangsúlyt. Talán máris észrevetted, hogy a minőségi hipnózisoktatáson túl elkötelezett támogatója vagyok a helyes és hatékony kommunikáció oktatásának, az ismeretek terjesztésének, az életünkben rejlő lehetőségek bemutatásának. Én nem az árral, hanem azzal szeretnék kitűnni, hogy nem csak tanítok, hanem lehetőségeket adok a nálam tanulók számára, hogy valóban kibontakozhassanak. Nálam a tanfolyam elvégzése után is komoly szakmai tapasztalatokat gyűjthetsz, gyakorolhatsz és amikor úgy érzed, készen állsz, tovább léphetsz mind az ismeretszerzésben, mind a kitűzött céljaid elérésében.

Korai fecske akció!

Még 3 hely szabad a korai fecske akció keretén belül!

Mivel az infláció elképesztő mértékeben emelkedett, négy év után kénytelenek vagyunk árat emelni. Ha még időben jelentkezel, téged az áremelés nem érint. A képzés ára még 150.000 Ft. Ennél jobb áron átfogó képzés a hipnózisról nem elérhető itthon.

A három hétvégés hipnózisképzés ára

185 000 Ft

+

korai fecske akció! Már csak 3 hely szabad!
150 000 Ft

(25.000 Ft előleg befizetésével)

nemzetközi regisztrációs

és vizsgadíj 55 000 Ft

A nemzetközi regisztrációs és vizsgadíj választható, illetve a nemzetközi vizsga eltolható.

(Ez azt jelenti, hogy ha nem igényled a nemzetközi regisztrációt, akkor nem kell + 55 000 Ft-ot fizetned.)

Ha meggondolod magad és szeretnél nemzetközi regisztrációt, akkor a nemzetközi vizsgát a tanfolyam elvégzését követő két évben felár nélkül nálam le tudod letenni, természetesen magyar nyelven.

Ha a pandémia miatt változnak a képzésekre vonatkozó szabályok, ami ezt a tanfolyamot is érinti, visszautaljuk a befizetett összeget.

Részletfizetés
lehetséges

50 000 Ft a tanfolyamra való jelentkezésed elfogadásakor.
50 000 Ft a tanfolyam első hétvégéjéig.
50 000 Ft a tanfolyam második hétvégéjéig.

A következő képzés időpontjai 2021-ben

A képzések minden megjelölt napon 10:30-tól 17:00-ig tartanak!

01

október
2-3.

02

október
16-17.

03

október
30-31.

Kapcsolat

Salinger Richárd

hipnotizalunk[kukac]gmail.com
+36 30 889 3020

A képzésről mondták

Ha érdekel, hogy mi is a hipnózis valójában, mire lehet, és mire nem lehet használni. Illetve, hogy a legendákon túl ki és kit tud hipnotizálni, akkor biztos lehetsz benne, nem vagy egyedül.
A hipnózist mindig is rejtélyesség lengte körül. A legtöbb embernek még ma is meggyőződése, hogy aki tud hipnotizálni az vagy a csodák vagy a sötét átkok földjéről jött varázsló, de legalábbis orvos, mert a hipnózis alkalmazásához orvosi végzettség szükséges.
Szerencsére az egyik képzés végén néhányan vállalkoztak, hogy kamera elé állnak, így te is kaphatsz benyomást arról, mit érezhetnek azok, akik elvégzik a képzést.
Ebben a rövid videóban néhányan, akik elvégezték az Átfogó Hipnózisképzést, elmondják, mi a véleményük, mit tapasztaltak a tanfolyam során.

Jelentkezés

Az online jelentkezési lap kitöltése és elküldése még csupán a jelentkezésed szándékát jelzi felénk. A jelentkezésed véglegesítéséhez ki kell töltened egy hivatalos jelentkezési lapot, amit az online jelentkezési lapon megadott e-mail címedre küldünk el.

  Adatkezelési tájékoztató*

  Hírlevél

  A Hipnózis Akadémia a megadott adatokat csak és kizárólag az újdonságokról, eseményekről szóló hírek közlésére használja. Bármikor meggondolhatod magad és megváltoztathatod a döntésed. Ha nem szeretnél több levelet kapni, vagy az adataid törlését szeretnéd kérni, kattints a leiratkozási linkre, vagy írj nekünk a hipnotizalunk@gmail.com címre. Mi minden esetben tiszteletben tartjuk a döntésed! Amennyiben elfogadod a feltételeket, kérlek kattints a jelölőnégyzetekre. Köszönjük a hozzájárulásod!

  Mozsár kávézó
  és étterem emeleti színházterem

  2021.

  október 2-3.
  október 16-17​.
  október 30-31.

  Helyszín

  1065 Budapest, Nagymező u. 21,

  Utánkövetés, Továbbképzés, Praxisfejlesztés

  Felsőfokú végzettségemre nézve tanár vagyok, választott szakmám szerint író. Bár a laikusok számára úgy tűnhet, hogy a hipnózisnak kevés köze van a humán ismeretekhez, aki hozzám jön tanulni, hamar belátja majd, hogy a hipnózis lényege a szavak helyes megválasztásban rejlik.

  Az évek alatt sokan tanultak és végeztek nálam, akik megértették, hogy a hipnózis csodálatos kommunikációs- és gondolkodásforma. Semmiképpen nem egyenlő a klinikai hipnoterápiával vagy a színpadi hipnózissal. Aki a hipnózist, mint szemléletmódot tanulmányozza, annak kinyílik a világ és még többet akar megtudni a dolgok igazi természetéről.  Mivel a hipnózisról, mint kommunikációs- és gondolkodásformáról Magyarországon nem könnyű ismereteket szerezni, ezért gyakran tartok a legkülönbözőbb témákban előadásokat, kurzusokat.

  Azok számára, akik nem rendelkeznek alapvető ismeretekkel a reklámról és a marketingről, rendszeresen tartok kifejezetten reklám célú szemináriumokat, amiben csak kevés szó esik a hipnózisról vagy más technikákról, inkább a praxisindításról és a praxis fejlesztésről beszélünk. Illetve leginkább weboldalt építünk, közösségi médiát tanulmányozunk és egyéb hasznos, hipnotikus szemléletű munkát végzünk.

  Ahogyan mindig, most is szeretném hangsúlyozni. A hipnózis számomra nem egy technika vagy technikák gyűjtőfogalma. Bekopogtatni nekem a hipnózis ajtaján azt jelentette, úgy döntöttem, átlépem a korlátaimat és megtanulok egy kommunikációs módszert és egy megszokottól eltérő gondolkodásmódot, amit azután arra használok majd, amire nekem szükséges. Biztos lehetsz benne, hogy ha úgy döntesz, nálam tanulsz, a rengeteg lehetőség, eszköz és program között meg fogod találni azokat, amelyek a legjobban támogatják a fejlődésed.

  A tanfolyam anyaga az American School of Hypnosis tematikája alapján készült. A tananyag szerzői jogvédelem alatt áll. Bármiféle másolása, terjesztése kizárólag írásbeli engedéllyel lehetséges.

  Máris el akarod kezdeni a képzést?

  Tájékoztatás

  Tájékoztatjuk a képzéseink iránt érdeklődőket, hogy egészségügyi tevékenységet nem végzünk. Képzéseink és szolgáltatásaink a szellemi jóllétet segítik elő. Bármilyen más jellegű (pl. pozitív irányú lelki vagy egészségügyi) változást sem kizárni, sem ígérni nem áll módunkban.

  Szolgáltatásainkat mindenki saját felelősségére veszi igénybe, saját mindenkori testi-lelki-szellemi állapotának figyelembe vételével.