Rejtett és Társalgási Hipnózis

Felejtsd el, amit eddig gondoltál a hipnózisról, tanulj meg közvetlenül a tudattalannal kommunikálni

Bárkivel, Bárhol, Bármikor!

A modern hipnózis legújabb korszaka

Lehetséges-e éber tudatállapotban hipnotizálni? IGEN!

Erre tanít meg ez a Magyarországon egyedülálló hipnóziskurzus.

Még mindig sokan gondolják, hogy a hipnózishoz csukott szem és ellazult állapot szükséges.

A modern hipnózis gyakorlata azonban napjainkra tökéletesen meghaladta ezt a feltételezést. Egy korszerű, jól képzett hipnotizőrrel a hipnózisfolyamat meg tud történni úgy, hogy a beszélgetés végén a partner csak a változást veszi észre.

A tudat és az emberi gondolkodás feltérképezésének legújabb eredményei és a felgyorsult információáramlás megdöbbentően hatékony technikák kialakításához segítették hozzá a hipnózis szakértőit. A társalgási hipnózis egész más irányból közelít a hipnózishoz, mint a „hagyományos” felfogás. Beszélgetni szabad, sőt, sokszor muszáj. A közfelfogás szerint, aki beszélget – főleg, ha kedves – az még nem csinál semmi különöset. Akkor miért ne tanulhatnánk meg úgy beszélgetni, hogy az észrevétlenül mindenkinek kedvezzen?

 

A társalgási vagy rejtett hipnózis nem arról szól, hogy több pénzt keress, vagy több terméket adj el, vagy az emberek jobban szeressenek, hanem jóval több ennél. Sokkal nagyobb és mélyebb tudást rejt. Ezek mellékhatások. A társalgási hipnózis annyit tesz, hogy te tökéletesen megérted végre mások valódi mondanivalóját és ezáltal sokkal könnyebben tudsz kommunikálni, képes vagy a hatékony meggyőzésre és a megfelelő szavak megválasztásával minden helyzetben kezedbe tudod venni az irányítást.

 

Mindenkiben rejtőzik egy mester hipnotizőr!

Te sem vagy kivétel!

Ha már adtál el valakinek valamit, amire nem biztos, hogy szüksége volt és ezt sejtette…

Ha már csábítottál el valakit, akit nagyon el kellett csábítani, mert elsőre ellenállt…

Ha már győztél meg valakit arról, hogy változtassa meg a véleményét pedig eleinte nem akarta…

Ha már sikerült valakit megnyugtatnod, aki nagyon zaklatott volt…

Ha már sikerül rávenned valakit arra, hogy eredeti szándéka ellenére azt tegye, amit te szeretnél…

Ha már sikerült elterelned a figyelmét valakinek egy olyan témáról, amit szerettél volna elkerülni…

Tehát, ha azt hiszed, hogy soha életedben nem hipnotizáltál, akkor tévedsz. Mindenki mindenkit állandóan hipnotizálni próbál a legkülönbözőbb eszközökkel és a legkülönbözőbb sikerrel.

Minden kapcsolat alapja a jól működő kommunikáció

A rejtett és társalgási hipnózis ismerete rengeteg előnnyel jár

A rejtett hipnózis attól új, hogy teljesen újszerű módon közelít a nyelvhasználathoz. Tudatosítja és továbbfejleszti a céljaink elérésére eddig használt nyelvi formulákat, hangsúlyokat. Kifinomultan tartja fent a figyelmet, rendkívül tág motivációs eszköztárral és rengeteg nagyon korszerű ismerettel rendelkezik az emberről, így messze meghalad minden korábbi módszert, aminek eszköze a nyelv.

A korszerű hipnotikus nyelvet felhasználhatják sportolók, tanulók, tanárok, forgatókönyvírók, üzletemberek, vállalkozók, politikusok és természetesen reklámszakemberek, és mindazok, akik nagyobb teljesítményre és/vagy nyugodtabb, könnyebb életre vágynak.

Ne feledd! Annyira értenek meg, amennyire képes vagy kommunikálni.

Észre fogod venni, hogy jobban figyelnek arra, amit mondasz
Könnyedén és érthetően tudod magad kifejezni
Érteni fogod, hogy tudattalan szinten, mit akar a másik
Az ötleteid és a véleményed mindenki számára fontosabbá válik
Ha „beszélgetni kell” nem leszel bizonytalan
Sokkal több sikert érhetsz el, mint eddig bármikor
Sokkal több IGEN választ fogsz kapni
Mindezt nagyon könnye érheted el

„Az a tapasztalat, hogy a legtöbb ember tiszteletet és elismerést, akár még csodálatot is könnyedén ki tudna vívni, ha képes lenne magasabb szinten kommunikálni.„

01

első hétvége

A tudattalan feltérképezése
Indító mondatok, bárhol, bármikor, bárkinek
Hipnózis két perc alatt
Hot Words
Hipnotikus nyelvi minták
Az ár-érték arány a kommunikációban
Hogyan jelezzünk vissza, hogy mi irányítsunk
Emberismeret kódex
Figyelem fenntartó szavak
Az érintés
Echo effect
Szemkontaktus
A megértés titka és ereje

02

második hétvége

Mondatok, amelyek azonnal transzba visznek
Gyors személyiségtesztek
Amit a másik mond és amit mondani akar
Mágikus pillanatok és létrehozásuk
Stratégia építés
Hitrendszer átkeretezés
Értékesítés professzionálisan
Közös mitológia
A szimmetria gyakorlata
A hanghordozás ereje
Átkeretező kérdések
Hogyan tréningezzük a beszélgetőpartner tudatalattiját

03

harmadik hétvége

Történetmesélés mesterfokon
A tudattalannal való verbális kommunikáció
Nonverbális kommunikáció a tudattalannal
Behúzó beszélgetésindítás
Kulcsszavak és hívószavak megkeresése
A csábítás tudattalan szintjei
Motor létrehozása a tudattalanban
Mélyreható mintamondatok
Verbális hibák javítása
Éberhipnózis a praxisban
Átfogó stratégia

A tanfolyamon megtanulod, hogyan fordíts meg olyan helyzeteket, amelyekből korábban soha sem sikerült győztesen kijönnöd. Megérted, hogy mit jelent egy beszélgetést valóban irányítani. Világossá válik, hogy milyen szituációban meddig lehet elmenni. Mi a maximum, amit a különböző élethelyzetekben el lehet érni. És megtanulod a legfontosabbat: hogyan kell felépíteni egy társalgási hipnózis stratégiát.

Ha végig mész ezen a Magyarországon egyedülálló társalgási és rejtett hipnózis kurzuson, akkor rengeteg helyzetben – különösen olyanokban, amit eddig kifejezetten kerültél - kényelmesen és természetesen fogod érezni magad. Úgy gondolsz majd ezekre az eddig kellemetlennek tartott beszélgetésekre, mint egy tényleg szórakoztató eszmecserére egy igazán kedves ismerősöddel.

Érdemes NEKED jelentkezned a képzésre?

A kurzust mindenkinek ajánlom, akit érdekel, hogyan használja a nyelvet és a tudattalant egy felkészült hipnotizőr, esetleg ő maga is szeretné megtanulni a rejtett hipnózis technikáját. És természetesen nagyon örülök azoknak a terapeutáknak, tanároknak, trénereknek, értékesítés szakembereknek, akik tovább akarják fejleszteni eddigi kommunikációs ismereteiket és el szeretnének indulni egy olyan úton, ami garantáltan sok sikert és örömet ígér.

Ez a kurzus nem igényel korábbi hipnózistanulmányokat, bárki elvégezheti.

Vannak dolgok, amelyeket elkerülhetetlenül meg kell tanulni életünk folyamán, különben soha sem fogjuk megérteni, hogy mit üzen számunkra a világ, ami körülvesz. Ha nem tanulunk meg kommunikálni, soha sem fogjuk megérteni gyerekeink, szerelmünk, barátaink, főnökünk, beosztottaink és a többiek valódi szándékát, gondolatait és a mélyben meghúzódó rejtett üzenetét. De ami még ennél is nagyobb baj, soha nem fogjuk tudni megértetni magunkat igazán másokkal.

Akár lehet ez az első lépésed a hipnózis tanulás útján. Ha már tanultál hipnózist vagy NLP-t, akkor lesznek gyakorlatok, amelyek könnyebben mennek majd, de ez a képzés egészen más, mint egy klasszikus hipnózis vagy NLP kurzus. Fontos, hogy ez a tanfolyam nem váltja ki a hagyományos hipnózis és NLP tanulmányokat, hanem kiegészíti azokat és egy egészen új szemléletet tanít.

A következő Rejtett és Társalgási Hipnózis kurzus időpontjai

01

szervezés alatt

ELSŐ HÉTVÉGE

BEVEZETÉS AZ ALAPOK HASZNÁLATÁBA

02

szervezés alatt

MÁSODIK HÉTVÉGE

KÖZÉPHALADÓ ISMERETEK

03

szervezés alatt

HARMADIK HÉTVÉGE

HALADÓ NYELVHASZNÁLAT ÉS TÁRSALGÁS

A Rejtett és Társalgási Hipnózisképzés ára

185 000 Ft

+

nemzetközi regisztrációs

és vizsgadíj 55.000 Ft

A nemzetközi regisztrációs és vizsgadíj választható, illetve a nemzetközi vizsga eltolható.

(Ez azt jelenti, hogy ha nem igényled a nemzetközi regisztrációt, akkor nem kell + 55 000 Ft-ot fizetned.)

Ha meggondolod magad és szeretnél nemzetközi regisztrációt, akkor a nemzetközi vizsgát a tanfolyam elvégzését követő két éven belül felár nélkül nálam le tudod tenni, természetesen magyar nyelven.

Ha már jártál az Átfogó Hipnózisképzésen, érdeklődj a kedvezményekről!

A részletek miatt kérünk, vedd fel velünk a kapcsolatot.

Részletfizetés lehetséges

25 000 Ft a tanfolyamra való jelentkezésed elfogadásakor. 50 000 Ft az első hétvégéig. 60 000 Ft a második hétvégéig. 50 000 Ft a tanfolyam utolsó hétvégéjén.

Jelentkezés

Az online jelentkezési lap kitöltése és elküldése még csupán a jelentkezésed szándékát jelzi felénk. A jelentkezésed véglegesítéséhez ki kell töltened egy hivatalos jelentkezési lapot, amit az online jelentkezési lapon megadott e-mail címedre küldünk el.

  Adatkezelési tájékoztató*

  Hírlevél

  A Hipnózis Akadémia a megadott adatokat csak és kizárólag az újdonságokról, eseményekről szóló hírek közlésére használja. Bármikor meggondolhatod magad és megváltoztathatod a döntésed. Ha nem szeretnél több levelet kapni, vagy az adataid törlését szeretnéd kérni, kattints a leiratkozási linkre, vagy írj nekünk a hipnotizalunk@gmail.com címre. Mi minden esetben tiszteletben tartjuk a döntésed! Amennyiben elfogadod a feltételeket, kérlek kattints a jelölőnégyzetekre. Köszönjük a hozzájárulásod!

  A Rejtett és Társalgási Hipnózis

  A maximum, ami a beszélgetésekből kihozható

  A rejtett hipnózis hatalmas erő, amit a politikusok, reklámszakemberek, értékesítők néha képzetten és tudatosan, sokszor ösztönösen használnak. Ugyanakkor nem valamilyen gyilkos varázseszköz, amivel bárkit bármikor el tudsz kábítani. Ha érdekel ez a módszer, szeretnéd megtanulni és alkalmazni ne azt várd, hogy az utcán az első ember, aki szembe jön és megszólítod neked adja a pénztárcáját vagy a szívét. A rejtett hipnózis sokkal inkább egy olyan eszköz, ami magabiztossá tesz, ha bármilyen helyzetben kommunikálnod kell és már középhaladó ismeretekkel is messze egy átlagember képességei fölött tudsz majd verbális helyzeteket megoldani. Ha pedig nevelő, tanító, segítő stb. szakmát végezel, ezzel a tudással fölvértezve egészen nyilvánvaló, hogy jelentős mértékben növelheted a hatékonyságod.

  Ha végiggondolod, a legtöbbször azért nem sikerült valami, mert a megfelelő pillanatban nem volt egy jó mondatod vagy gesztusod. Valami olyan eszközöd, amivel az adott szituációt a javadra tudtad volna fordítani. Pedig rengetegszer láttál ilyet. Hogy a tanár valamiért átenged egy tanulót, aki nem is tud semmit vagy a rendőr elenged valakit, akinek látszólag semmilyen ütőkártyája nincsen. Egy gyönyörű nő érthetetlen okból vonzónak talál egy férfit, akire te a vonzó szót akkor sem akasztanád, ha fegyverrel kényszerítenének. Mi ezeknek a helyzeteknek a titka? Hogyan lehet hozzáférni ehhez a titokhoz?

  Nos, titok nincs, de programok vannak a tudattalanba ágyazva, és ha azokat megismered, minden rejtélyt megérthetsz. Sőt legközelebb te lehetsz az, akit elenged a rendőr.

  A rejtett hipnózis a nyelv különleges használatára, a testbeszéd alapos ismeretére, a helyes hanghordozásra és a beszélgetőpartner életfilozófiájának, gondolatainak teljes megértésére egyszerre épít. A hipnózisnak ez az irányzata arra törekszik, hogy megsokszorozza a hatást, amit emberekre tudsz gyakorolni. Ha elvégzed a tréninget, akkor egyszerűen csak teljesen világos lesz minden számodra fontos szituációban, hogy mit mondj és hogyan tudod az adott helyzetből a lehető legtöbbet kihozni.

  Tájékoztatás

  Tájékoztatjuk a képzéseink iránt érdeklődőket, hogy egészségügyi tevékenységet nem végzünk. Képzéseink és szolgáltatásaink a szellemi jóllétet segítik elő. Bármilyen más jellegű (pl. pozitív irányú lelki vagy egészségügyi) változást sem kizárni, sem ígérni nem áll módunkban.

  Szolgáltatásainkat mindenki saját felelősségére veszi igénybe, saját mindenkori testi-lelki-szellemi állapotának figyelembe vételével.