Hipnotikus nyelvhasználat
online

Társalgási készségek és kommunikáció fejlesztés az alapoktól egészen a professzionális szintig

Értsd meg magad és másokat, kommunikálj meggyőzőbben, érthetőbben, hatásosabban. Lásd meg a szavak mögötti igazi üzeneteket és elsősorban tanulj meg figyelni magadra és a beszélgetőtársadra.
Kéthetente csütörtökön online 18:30-20:30-ig. ELSŐ ALKALOM: OKTÓBER 21.

Tanulj meg hipnotikus nyelven kommunikálni!

Ha szeretnél sikeressé válni, tanulj meg azon a nyelven beszélni amire embertársaink valóban hallgatnak .

Első alkalom 2021. október 21. 18:30-20:30-ig. További időpontok: 2021.11. 04. / 2021.11.18. / 2021.12.02 / 2021.12.16. / 2022.01.06. / 2022.01.13.

Minőségi beszélgetés, minden helyzetben

Ha szeretnéd, hogy:

- meggyőzőbb legyél minden helyzetben
- a közönség élvezze az előadásodat
- a mondanivalódra odafigyeljenek
- amit mondtál, azt megjegyezzék
- tudd, mikor és hogyan kell hallgatni
- elvarázsolj bárkit a szavak erejével
- a beszélgetőpartnereddel igazi kapcsolódás alakuljon ki
- jobban megértsd, amit mondani akarnak neked
- észrevedd a fontos jeleket a kommunikációban
- sokkal jobb kapcsolatba kerülj magaddal és másokkal
…akkor téged érdekelhet ez a képzés

Mit tanulunk?

A jó kommunikációhoz nem kellenek extra képességek. Az első lépésekhez elég pár trükköt megtanulnod, ezek kellő magabiztosságot adnak ahhoz, hogy a következő szintre lépj. Itt újabb trükköket és technikákat sajátíthatsz el. Néhány alakalom után te leszel a legjobban meglepődve, hogy mennyit fejlődött a kommunikációd és ezáltal a kapcsolatod a környezeteddel.

Magasabb szinteken azután megtanulod, hogy bár a trükkök (például a nyitómondatok vagy az ugrató- vagy hívószavak) nagyon fontosak, de sokkal fontosabb a figyelem. A másikra figyelni önmagában a legtöbb embernek nem könnyű. Ezen a képzésen azonkívül, hogy megtanulsz sokkal jobban fókuszálni, azt is megtanulod, hogy egy beszélgetés alatt mire kell figyelned. Ettől persze azonnal sokkal könnyebb lesz minden.

Az értő figyelem mellett természetesen rengeteg mesterfogást és módszert is megtanulsz. Elsajátítod a könnyed csevegésindítás technikáit és megtanulsz olyan nyitó, összekötő és zárómondatokat, amelyek még akkor is hatásosak, ha a beszélgetőpartner jártas a hipnotikus beszédtechnikában. És persze nem utolsó sorban végre megérted az eddig érthetetlennek hitt kommunikációs helyzetek mélyebb logikáját.

A beszélgetés művészetének elsajátítása automatikusan magában rejt egyfajta magabiztosságot, mert elvezet az élet és a saját életed sokkal mélyebb megértéséig. Biztosan történt veled már, hogy váratlanul egy olyan beszélgetés kellős közepében találtad magad, amiben úgy érzeted, hogy „ennek itt most van értelme”. Ez a beszélgetés jó érzés neked, jó érzés a beszélgetőpartnereidnek, valahogy fontos dolgok történnek most veletek. Csak azt nem tudtad, hogyan jutottatok a beszélgetésben idáig.

Ahogyan a golyó arrébb gurul, ha megüti egy másik golyó, a víz megfagy a hidegben vagy az avar belobban a tűző napon, ugyanígy a szóhasználatnak, az előadásnak, a beszélgetésnek és meggyőzésnek is megvan a maga fizikája és kémiája. A társalgás fizikája láthatóbb és érthetőbb, a szóhasználat kémiája elvontabb láthatatlanabb és sokkal nagyobb benne az átalakulás lehetősége. Ha megismered a nyelvhasználat alkímiáját egészen másképpen fogod látni a világot, mint mielőtt belekezdtél a tanulásba.

Bemutatkozás

A szavak ereje és a nyelvhasználat már nagyon korán elsőszámú érdeklődési területté vált az életemben. Mindig is imádtam írni és olvasni. Írni annyira, hogy már az általános iskolában szinte minden ünnepélyen az én szövegemre épült a műsor. Első drámámat huszonkét évesen mutattuk be az akkori Egyetemi Színpadon, aztán egy évre rá a Merlin színház következett és harminc éves koromra már megjártam rengeteg nyelvvel professzionálisan foglalkozó szakmát, a szinkrondramaturgtól a reklámszövegíróig. Közben volt néhány nagyon sikeres és néhány nagyon sikertelen próbálkozásom a könyvpiacon, a televíziózás és a nagyjátékfilmek világában is. Mégis, amikor a hipnotikus nyelvhasználattal találkoztam teljesen megdöbbentem. Egész életemben a szavak erejével igyekeztem hatást gyakorolni mindenkire és erre tessék, kiderül, hogy nyugaton évtizedekkel járnak előttem professzionális hipnotizőrök, terapeuták és reklámszakemberek. Gyorsan elolvastam minden itthon elérhető könyvet a témában, aztán elmentem néhány főleg külföldi tanfolyamra. Ezek sokszor nagyon érdekesek voltak, de a nyelvhasználatról szóló képzések mindig két nagy téma köré építkeznek. Az egyik a terápia, a másik az értékesítés, vagy – szebben fogalmazva – a meggyőzés. Ezek fontos dolgok és én magam is használom, illetve tanítom a jelentősen továbbfejlesztett módszertant és a hozzájuk kapcsolódó technikákat. De nekem fontos, hogy megtanuljunk egyszerűen csak beszélgetni, minden helyzetben, mindenkivel, bármiről. Ettől az életünk sokkal könnyebbé és harmonikusabbá válik. Ha érdekel röviden a szakmai pályafutásom kilikk a videóra.

A történeteknek elképesztő ereje van...

...csupán érteni kell hozzájuk

Ezen a képzésen megtanulhatod, hogyan használd a nyelvet a céljaid elérésére, megtanulhatod továbbá, hogyan változtatják meg a történetek az emberek gondolkodását, érzéseit, viselkedését, hitét, tetteit, szokásait, akár az egész személyiségét. Neked nem kell mást tenned, csupán megértened, hogy egy jó és hatásos történet hogyan és milyen szavakból áll össze.

Mi a valóság?

Hogyan beszélgessünk?

„A valóság a megismerő személyétől teljesen függő, mivel egyéni megismerési képességei adják meg a végső következtetéseit. Eszerint mindenkinek saját valósága van, ebben él és minden tettben, amikor a valóságával kapcsolatba kerül, azt alakítja is tudat alatt (ösztönösen); gondoljunk a természet, emberek, önmagunk megismerési folyamatára. Minden hatással van mindenre, amivel kapcsolatba kerül. Eszerint folyamatosan változó. Természetesen ez nem zárja ki a végső, teljes, ember számára fel nem fogható valóság létezését, anyagi voltát, és kizárólagosságát.”

Wikipédia

„A beszélgetés mestere nem a külső valóságról társalog, hiszen tudja, hogy ez csak részben érdekli a beszélgetőpartnerét. Helyette arról a valóságról társalog, ami a másik elméjében aktív és amit igaznak hisz. A beszélgetés igazi nagymestere ebben a valóságban nem csak jól tájékozódik, de sokkal tovább megy ennél, képes változtatásokat is elérni szinte bárkinél, bármilyen helyzetben csupán a szavai erejével."

Részlet a Hipnózis itt és most című könyvből

Neked érdemes-e jelentkezni?

Tanár vagy? Terapeuta? Eladó? Lelkész? Menedzser? Nő- vagy férficsábász? Taxis? Politikus? Álmodozó? Futár? Ingatlanügynök? Vagy valami más? Az itt, ezen a képzésen nem fontos. Itt az a fontos, hogy szeretnél-e jobb lenni abban, amit csinálsz? Ha igen, szeretnél jobb lenni, akkor érdemes jelentkezned. Ha még nem tudod, hogy miben is szeretnél jobb lenni, akkor először találd meg és csak utána érdemes ezt a képzést elkezdened.

A hipnotikus kommunikációtól egyszerűen jobb leszel abban, ami már vagy. Így képessé válsz elindulni egy olyan fejlődési úton, amit most ebben a pillanatban talán el sem tudsz képzelni. Mert valószínűleg ebben a pillanatban elképzelésed sincsen arról, hogy milyen lehetőségek rejlenek egy sokkal-sokkal jobban kommunikáló önmagadban.

A képzésnek tehát nem célja, hogy új szakmai irányt mutasson neked, de mindenképpen hozadéka, hogy a kommunikációd tiszta, érthető, hatásos és meggyőző legyen a munkádban és a magánéletedben egyaránt.

 

Ez a képzés csak azoknak szól, akik már felismerték, hogy a sikerhez, az álmok beteljesítéséhez, sőt a szeretet igazi kinyilvánításához is rendkívül fontos, hogy hatékonyan és a céljaidat támogatóan használd fel a szavak erejét.

Ha nem tudsz jól kommunikálni, ki mondja el helyetted, hogy te mit szeretnél?

Tananyag

01

A kommunikáció célja
Kommunikációs blokkok feloldása
Társalgási stratégia építése
Story telling - történetmesélés
Hipnotikus nyelvi minták
Hívószavak keresése
Hitrendszer feltérképezése
Nyitómondatok

02

A csend ereje és használata
Ugratószavak
Hanghordozás
Asszertivitás
Záró mondatok
Mélyebb rétegek
Hitrendszer a szóhasználatban
Motiváló nyelvhasználat
Mellélépés

03

Átfogó társalgási stratégia
Az udvarlás és a csábítás nyelve
Figyelemfejlesztés
Helyes szóhasználat idegen környezetben
Érzelmek megszólítása
Transzállapot – mini transz
Kifogáskezelés
Vonzalomirányítás

A képzés időpontjai

Első alkalom 2021. október 21. 18:30-20:30-ig. További időpontok: 2021.11. 04. / 2021.11.18. / 2021.12.02 / 2021.12.16. / 2022.01.06. / 2022.01.13.

Megéri-e ez a képzés az árát és a befektetett időt neked? 

Ez a legfontosabb kérdés. Honnan fogod tudni, hogy neked érdemes-e jelentkezned?  A válasz egyszerű, ha úgy érzed, hogy a kommunikációd 20%-os javulásával már komoly sikereket érhetnél el, akkor érdemes jelentkezned, mert ennél egészen biztosan jelentősen többet fogsz elérni már a 3-4. alkalommal.

Ha úgy érzed, hogy a kommunikációd javítása reménytelen, akkor ne jelentkezz, mert ehhez a képzéshez kell némi önmagadba és a fejlődésedbe vetett hit, bár nem ez az elsődleges kritérium.

Ha bizonytalan vagy abban, hogy pénzügyileg megéri-e neked, akkor gondold végig, hogy mitől leszel sikeresebb a jövőben, és ha tudsz ennél olcsóbb és hatékonyabb megoldást, akkor ne habozz, választd azt.

Ha tetszik a dolog, de szeretnéd kicsit jobban megérezni miről is van szó, akkor a legokosabb, ha gyorsan jelentkezel, mert az első alkalom után, ha bármilyen okból nem tetszett a képzés, kérdés nélkül visszafizetjük a tanfolyam árát.  Már az első alkalommal elkezdjük a gyakorlást így tökéletes képet kapsz arról, hogy mi is fog történni veled két hetente két órában.

Ha most úgy érzed, szeretnél továbbmenni, akkor ne mérlegelj, az első alkalom  után sokkal több információval fogsz rendelkezni, igazán nem kockáztatsz semmit. Ha már most úgy érzed, hogy ez az egész valamiért neked nem való, akkor a legokosabb, ha nem töprengsz tovább, hanem meghagyod a szabad helyeket másoknak. Talán egy alkalmasabb időpontban találkozunk.

Hogyan történik a képzés?

"Beszélgetni fogunk, nem történik semmi más"

Bárhonnan bekapcsolódhatsz...

A képzés kéthetente a Zoom alkalmazáson keresztül zajlik majd. Ha még nem hallottál róla, ez az alkalmazás okostelefonról és bármilyen számítógépről vagy tabletről elérhető. Nem kell tehát minden esetben otthon lenned, hanem lényegében bárhonnan, ahol van internet csatlakozhatsz csütörtökönként a képzéshez. Továbbá nem szükséges sem borotválkoznod sem sminkelned előtte, fodrászhoz se menj, ez kommunikációs tanfolyam, nem az számít, ki milyen szép.

Komoly segítség a vidékieknek és a külföldieknek

Ha tehát vidéken vagy külföldön élsz, akkor sem kell hosszú órákat utaznod. Egyszerűen bekapcsolódsz öt perccel a képzés indulása előtt. Megspórolod magadnak a parkolóhelyek keresgélését és az ebből fakadó stresszt.

Tandíj

A képzés díja 80 000 Ft / teljes féléves képzés

A tandíj részletekben is fizethető 40 000 Ft az első hónapban, 20 000 Ft a második illetve 20 000 Ft a harmadik hónapban.

Időpontok

A képzést minden második héten csütörtökön tartjuk 18:30-20:30-ig online

01

Első időpont
2021. OKTÓBER 21.

További időpontok: 2021.11. 04. / 2021.11.18. / 2021.12.02 / 2021.12.16. / 2022.01.06. / 2022.01.13.

02

Kéthetente csütörtökön 18:30-20:30-ig.

Jelentkezés

Az online jelentkezési lap kitöltése és elküldése még csupán a jelentkezésed szándékát jelzi felénk. A jelentkezésed véglegesítéséhez ki kell töltened egy hivatalos jelentkezési lapot, amit az online jelentkezési lapon megadott e-mail címre küldünk el.

  Adatkezelési tájékoztató*

  Hírlevél

  A Hipnózis Akadémia a megadott adatokat csak és kizárólag az újdonságokról, eseményekről szóló hírek közlésére használja. Bármikor meggondolhatod magad és megváltoztathatod a döntésed. Ha nem szeretnél több levelet kapni, vagy az adataid törlését szeretnéd kérni, kattints a leiratkozási linkre, vagy írj nekünk a hipnotizalunk@gmail.com címre. Mi minden esetben tiszteletben tartjuk a döntésed! Amennyiben elfogadod a feltételeket, kérlek kattints a jelölőnégyzetekre. Köszönjük a hozzájárulásod!

  A kommunikáció három szintje

  Alapszinten jól kommunikálni azt jelenti, hogy ki tudod fejezni magad. Haladó szinten azt jelenti, úgy tudod magad kifejezni, hogy a másik – bárki is az - meg is ért, hiszen te is érted őt. Professzionális szinten pedig azt jelenti, hogy megtanulsz azonnali érzelmeket kiváltani és így minden mondatoddal nem csak a másik tudatát és az értelmét, hanem a szívét és az érzelmeit is eléred. Erre tanít meg ez a képzés.

  Oklevél és nemzetközi elismerés

  Sikeres vizsga esetén a hallgatók az Omyno Hipnózis Akadémia oklevelét vehetik át. Illetve, ha szeretnének nemzetközi elismerést az American School of Hypnosis nemzetközi hipnózisszervezettől térítés fejében – 180 USD – erre is van lehetőség. A nemzetközi certifikáció nem kötelező.

  Ez a képzés Magyarországon egyedülálló módon oktatja a rejtett és társalgási hipnózis technikáit, így mindenki aki részt vesz a kurzuson garantáltan egészen különlegese tudással gyarapodik.

  Az Omyno Hipnózis Akadémia az American International Accociation nemzetközis hipnózisszervezet tagjaként az American School of Hypnosis tematikájára építi képzéseit. Okleveleink ezen szervezet képzéseinek elvégzését, illetve a nemzetközi szervezethez való tartozást igazolják.