Önhipnózis és meditáció
Önterápia a gyakorlatban

4 alkalmas online képzés 1 hónapon keresztül + ajándék meditáció

Kipróbált és igazoltan hatékony módszer a pozitív változások elérésére.
Tanuld meg, hogyan használd az elméd erejét bármilyen változás eléréséhez.
Ez a képzés önismereti utazás és önterápia is egyben.

Azonosítsd be az életedben felmerülő problémáid és változtass rajtuk!

Ez a képzés arról szól, hogyan működünk mi emberek. Mikor haladunk előre és mikor akadunk el. Akárhol is tartasz éppen az úton, tudnod kell, hogy minden esemény az életedben amit úgy képzelsz, hogy a szemed előtt zajlik, valójában a fejedben játszódik le.

A fejedben lejátszódó folyamatok az elmédben a világnézetednek és a helyzetednek megfelelően torzulnak. Éppen ezért nincs úgynevezett közös valóság, mert mindenki egyenként a saját elméjének megfelelően torzít minden életesemény és élményt.

Ha bármilyen elakadást, nehézséget, problémát fel szeretnél oldani magadban, akkor az egyik lehetőség, hogy módosítod az élethelyzeted, a másik lehetőség, hogy módosítod az elmédben működőd programokat.

Ez a képzés abban segít, hogy beazonosítsd az életedben felmerülő problémák okát és megértsd, mi az amit meg tudsz változtatni tettekkel és mi az amihez elengedhetetlen, hogy az elméd működésén változtass.

Önterápia hipnózissal és meditációval

Egy hónap alatt hatalmas változás állhat be az életedben

Hatékony technikák, korszerű szemlélet, elkötelezett oktató

Céljaink eléréséhez, a meditáció és hipnózis eredményes gyakorlásához, az elméleti oktatás mellett szükség van iránymutatásra a hétköznapi gyakorláshoz is. Ez a képzés mindkét területen magas fokú, hatékony segítséget nyújt.

Miért? Miért? Miért?

Miért boldogok egyesek, míg mások boldogtalanok? Miért sikerül egyeseknek - majdnem - minden, míg másoknak – szinte - semmi? Miért betegszenek meg emberek olyan körülmények között, amiben másoknak semmi bajuk nem lesz? Mit csinál másképpen egy népszerű ember, mint az, akit elkerül a hírnév? Miért lesz ugyanazon lehetőségek és körülmények között az egyik ember gazdag a másik szegény? Hogyan lehetséges, hogy egyesek magányra vannak ítélve, mások pedig könnyedén létesítenek és/vagy tartanak meg kapcsolatokat? Mitől lesz valakiből bajnok és miért vannak örök utolsók?

A válasz ezekre a kérdésekre rengeteg helyen keresheted és talán apróbb igazságokra itt-ott rálelhetsz. Olvashatsz filozófiát, járhatsz templomokba, utazhatsz szent helyekre, beszélgethetsz okos emberekkel, nézhetsz filmeket, motivációs videókat, sőt tanulhatsz pszichológiát és önismeretet és valószínűleg még rengeteg hasznos dolgot csinálhatsz. Mégis bármerre jársz, nem fogsz találni semmi igazán kézzelfoghatót, mert az igazi válasz, a megoldás a kérdéseidre a tudattalanodban van elrejtve.

A játék lényege...

...hogy rengeteg dologra bukkanhatsz a nagyvilágban, de valójában csak az lehet a tiéd, amit önmagadban is képes vagy megtalálni.

Válaszd ki most az ajándék meditációt!

A meditáció gyakorlásához a képzés részeként egy professzionális vezetett meditációt (önhipnózist) kapsz ajándékba!

Ha ebből csak egyet is megtanulsz már megérte....

Ha megtanulsz kapcsolatot teremteni a tudattalanoddal, akkor képes leszel bármikor visszatérni ahhoz az energiához, ami táplál. Így rengeteg betegségből, stresszhelyzetből, konfliktusból leszel képes kigyógyulni és kiszállni.

Egyre könnyebben találod meg a harmóniát. Ez nem jelenti azt, hogy néha nem billensz ki a középpontodból, de tudni fogod – ha szeretnéd -, hogy miért adtad át magad rövidebb-hosszabb időre a diszharmóniának és képes leszel visszatérni a harmóniába sokkal gyorsabban, mint korábban.

Végre valóban beindulnak a kreatív energiáid! És nem csak ötleteid lesznek, hanem megtalálod a megvalósításukhoz vezető legjobb társakat és a legrövidebb utat is. Illetve megtanulsz szelektálni az ötleteid között és elvetni azokat, amik nem szolgálják a valódi belső céljaid.

Megérted, hogyan működik a pénzfolyamat általában és megérted, hogy ezen belül, hogyan állsz te valójában a pénzhez. Az egészben az a legérdekesebb, ha nem szorongsz a pénzügyeken, akkor létrehozod azt a teret, amiben a tudattalanod a legkönnyebben tud számodra bőséget teremteni.

Ha nem szorongsz – vagy csak ritkán –, akkor nagyon pozitív hangulatot árasztasz magad körül. Az emberek keresni fogják a társaságod, csupán azért mert jó érzés egy felszabadult emberrel együtt lenni. Pusztán ezen a képességen keresztül olyan lehetőségekhez juthatsz, és olyan helyzeteket tapasztalhatsz meg, amelyek gyökeresen megváltoztathatják az életed.

Ha a fentiek közül csupán egyetlen egy képességet elsajátítasz, már megérte a befektetett energia. A jó hír az, hogy minden egy forrásból táplálkozik, így ha megtanulsz csatlakozni a saját belső energiádhoz, akkor azonnal képes leszel minden lehetőséghez hozzáférni.

Ismerj meg nagyon hatékony önhipnózis és meditációs technikákat!

Aktiváld azokat az érzelmek, amelyek megsokszorozzák a teremtő erőd!
Azonosítsd be és szüntesd meg az önkorlátozó szokásaid és hitrendszered!
Tanulmányozd és értsd meg a tudattalan természetét és működését!
Szabadulj meg a negatív érzelmektől, amelyek akadályoznak a fejlődésben!
Tanuld meg, hogyan kell átlépni a sérelmeken és segíts ezzel másoknak is!
Értsd meg, hogyan működik az ember öngyógyító rendszere és működtesd!
Engedd el végleg azokat az emlékeket, amelyek nem szolgának már!
Értsd meg a félelmek okait, az érzelmek működését!
Szerezz személyes tapasztalatokat és engedd, hogy könnyebb legyen az életed!

Ez a kurzus segít abban, hogy megtanuld és egyedül is alkalmazni tudd az önhipnózist és a meditációt.
A képzés előnye, hogy egy hónapon keresztül folyamatosan rákényszerít a gyakorlásra. Tehát nem csupán megtanulod a meditáció és az önhipnózis helyes technikáját, hanem folyamatosan gyakorlod is.

Így egy hónapon át minden héten lehetőséged lesz beszámolni arról, hogy hol tartasz a folyamatban. Felteheted a kérdéseid és gyakorlati válaszokat fogsz kapni. A képzés kiscsoportban történik, így biztosan jut elegendő idő mindenkire. Megvizsgáljuk és javítjuk a hibákat, egészen addig, amíg miden elméleti és gyakorlati ismeret a helyére kerül.

Alapozó alklamak

01

1. Az alapok megértése
Meditáció és önhipnózis.

Az önhipnózis folyamata, működési elve.

Lehetőségek és korlátok. A megfelelő tudatállapot elérése és megtartása. Alapvető hibák javítása. Önszuggesztiók. Mélyebb önismeret. Valódi célok.

02

2. A tökéletes önhipnózis
Haladó alapszint

Technikák, amelyek minden helyzetben működnek.

Blokkok megtalálása és oldása a testben és a tudatban. Optimális állapot rögzítése. Idő és tér kezelés a meditációban. Kritikus faktor felülírása. Bőség teremtés.

Haladó alkalmak

01

3. Haladó önhipnózis
Az új én első napja

Hagyd hogy valóra váljanak az álmaid!

A tökéletse önhipnózis folyamat megismerése. Önhipnózis script és meditációs technikák. Betegség, betegségtudat és öngyógyítás. Önhipnózis a hétköznapokban.

02

4. Mesterfok
Túl az önhipnózison

Az önmagukról kialakított álláspont transzformációja.

Mély meditációs ismeretek. Éber önhipnózis bármilyen helyzetben. Cél és jövőprogramozás. A tökéletes transzállapot.

Hogyan történik a képzés?

Megtanuljuk a meditációt és az önhipnózist

BÁRHONNAN BEKAPCSOLÓDHATSZ...

A képzés kéthetente a Zoom alkalmazáson keresztül zajlik majd. Ha még nem hallottál róla, ez az alkalmazás okostelefonról és bármilyen számítógépről vagy tabletről elérhető. Nem kell tehát minden esetben otthon lenned, hanem lényegében bárhonnan, ahol van internet csatlakozhatsz csütörtökönként a képzéshez. Továbbá nem szükséges sem borotválkoznod sem sminkelned előtte, fodrászhoz se menj, ez kommunikációs tanfolyam, nem az számít, ki milyen szép.

Komoly segítség a vidékieknek és a külföldieknek

Ha tehát vidéken vagy külföldön élsz, akkor sem kell hosszú órákat utaznod. Egyszerűen bekapcsolódsz öt perccel a képzés indulása előtt. Megspórolod magadnak a parkolóhelyek keresgélését és az ebből fakadó stresszt.

Tandíj

A képzés ára 12.000 Ft/alkalom

Így összesen egy hónapos képzés ára 48.000 Ft
A képzés két részletben is fizethető. 24.000 Ft a jelentkezéskor további 24.000 Ft a harmadik alkalom előtt.

Időpontok

A KÉPZÉST MINDEN HÉTEN KEDDEN TARTJUK 18:30-20:30-IG ONLINE

01

ELSŐ IDŐPONT szervezés alatt

TOVÁBBI IDŐPONTOK: szervezés alatt

02

JELENTKEZÉS

AZ ONLINE JELENTKEZÉSI LAP KITÖLTÉSE ÉS ELKÜLDÉSE MÉG CSUPÁN A JELENTKEZÉSED SZÁNDÉKÁT JELZI FELÉNK. A JELENTKEZÉSED VÉGLEGESÍTÉSÉHEZ KI KELL TÖLTENED EGY HIVATALOS JELENTKEZÉSI LAPOT, AMIT AZ ONLINE JELENTKEZÉSI LAPON MEGADOTT E-MAIL CÍMRE KÜLDÜNK EL.

  Adatkezelési tájékoztató*

  Hírlevél

  A Hipnózis Akadémia a megadott adatokat csak és kizárólag az újdonságokról, eseményekről szóló hírek közlésére használja. Bármikor meggondolhatod magad és megváltoztathatod a döntésed. Ha nem szeretnél több levelet kapni, vagy az adataid törlését szeretnéd kérni, kattints a leiratkozási linkre, vagy írj nekünk a hipnotizalunk@gmail.com címre. Mi minden esetben tiszteletben tartjuk a döntésed! Amennyiben elfogadod a feltételeket, kérlek kattints a jelölőnégyzetekre. Köszönjük a hozzájárulásod!

  Aki önhipnózist tanul, lényegében meditálni tanul nyugati módra.

  Mi a meditáció és az önhipnózis közötti különbség?

  A meditáció keleti, a modern hipnózis nyugati szemléletmódnak tekinthető. A klasszikus meditáció a nyugati ember számára sokszor érthetetlenül passzív. Természeten fordítva is így van. Az aktív, célorientált hipnózistechnikák (célprogramozás, elengedés, kognitív képességfejlesztés stb.) a keleti felfogással nem összeegyeztethető és érthetetlenül ambiciózus.

  A meditáció gyakorlásából következő gondolkodásmód a személyiséget nem tekinti annyira lényegesnek, mint az önmegvalósításra és minden megismerésére törekvő nyugati felfogás. Ez a passzivitás és lassúság jellemzi is a keleti kultúrákat, míg a másik oldalon ellensúlyként a túlpörgetettség általunk ingen megszokott érzése áll.

  Az elmúlt néhány évtizedben a nyugati túlhajszolt ember felismerte, hogy a meditáció, a lelassulás, az egységtudat mennyire erősen gyógyító, energetizáló, megújító hatású, ezért képességéhez mérten, beemelte a hétköznapi gyakorlatba és mindenféle nevekkel látta el. Így lett a köznyelvben a relaxáció, autogéntréning, meditáció, hipnózis stb. szavak jelentése szinte egyenértékű és közben igen zavaros.

  Az önhipnózis - tág értelemben - tekinthető a meditáció modern nyugati formájának, amelyben a gyakorló célja, nem elsősorban az egységtudat tökéletes megélése vagy belépés a megvilágosodásba, hanem saját blokkjaink, félelmeink oldása, céljaink álmaink elérése és a harmonikus élet megtapasztalása. Ugyanakkor az önhipnózis gyakorlása közelebb viheti a nyugati gyakorlót a misztikus tanok megértéséhez is. Hiszen végeredményben bár a két szemléletmód nem teljesen azonos, de nagyon komoly átjárhatóság van közöttük.

  Mi a közös a meditációban és a hipnózisban?

  Az a céljuk, hogy jobbá tegyék a gyakorló életét
  Mindkettő lelassítja az agyhullámokat
  A meditáció és a hipnózis is gyűjtőfogalom
  Mindkettő transzállapotokat használ
  Számos pozitív fizikai hatásuk van
  Mindkettő több mint módszer, inkább egy életforma része

  Bemutatkozás röviden

  A transzállapotok birodalmát a légzésen, a légzésterápián keresztül ismertem meg komolyan. Két év után légzésterapeutaként végeztem 2011-ben. Természetesen elvégeztem többször is az Agykontroll tanfolyamokat, amely ma hazánkban a legismertebb önhipnózis iskola. Theta Healing konzulensi majd oktatói végzettséget 2012-ben szereztem. Első könyvem 2010-ben jelent meg a spirirualitás és az önismeret témájában; Omyno, a Visszatérés képlete címmel. Azóta már több könyvet is írtam, önismeretről, spiritualitásról, gyerekjógáról. 2017-ben Hipnózis Instruktori végzettséget szerezetem az American School of Hypnosis tematikája alapján. 2019-ben jelent meg a Hipnózis itt és most című könyvem. Tagja vagyok az A.I.A nemzetközi hipnózis szervezet illetve az I.A.P.C.H. rejtett és társalgási hipnózis egyesületeinek. Meditációs oktatóként az I. A. M. (International Academy of Meditaton) keretein belül tevékenykedek. Saját önismereti rendszerem az OMYNO. Pillanatnyilag a Semmelweis Tudományegyetem posztgraduális mentálhigiénés szakemberképzését végzem.

  A legfontosabb persze nem a végzettség, hanem hogy tudok és szeretek meditálni és – majdnem – minden nap gyakorlom az önhipnózist, illetve rendszeresen tanítom hosszú évek óta az érdeklődőknek.

  Ha többet akarsz tudni rólam!

  Válaszd ki most az ajándék meditációt!

  A meditáció gyakorlásához a képzés részeként egy professzionális vezetett meditációt (önhipnózist) kapsz ajándékba!